De mini camper van je dromen

We kwamen dit pareltje tegen op de Facebook van Aussies Abroad. De omgebouwde Mercedes is van binnen ingericht met alle spullen die je nodig hebt en dat ook nog eens op een erg stijlvolle manier. Bovendien biedt hij prachtige manieren om van het uitzicht te genieten. Op deze manier draait het niet om je bestemming, maar juist om de reis er naar toe. Dat een reis toch nog heel lang kan duren is niet erg, want voor de bestuurder is er een luxe, grote stoel geplaatst achter het stuur van de mini camper.

mini camper mercedes mini camper mercedes

Geheel verzorgde inrichting

De keuken, in een rustige donkere kleur, is ingericht met gaspitten en handige opbergvakken. Aan weerskanten van een kleine tafel staan twee banken. Als je jezelf even wil opfrissen moet je eerst de wasbak aan de kant schuiven. Zo onthul je namelijk de douchecabine. Boven bevindt zich een tweepersoonsbed. Het geheel wordt afgemaakt met rustige details. Mooie kussens, planten, een kleedje en fotolijstjes geven de mini camper een huiselijke uitstraling. Oftewel: er is door de ontwerpers van dit voertuig aan alles gedacht. Zo voelt het alsof je je niet in een omgebouwde Mercedes bevindt, maar in een heus huis.

mini camper mercedesmini camper mercedes

Prachtig uitzicht vanuit de mini camper

Er zijn twee toevoegingen die deze Mercedes nóg vetter maken. Ten eerste is het bed op de camper geplaatst. Met het dak open kan jij dus samen met je geliefde naar de sterrenhemel kijken. De ramen bij de banken geven de camper ook iets magisch. Door de grote ramen kan je namelijk perfect genieten van het uitzicht voor je. Toch iets anders dan een vakantie met een normale auto.

mini camper mercedes mini camper mercedes