Hobby T600

Een klassiekertje, de Hobby T600 met een Peugeot Turbo Diesel motor. Een echt collectors item, waar op dit moment op Marktplaats op geboden wordt. De vraagprijs is €7.900 maar er wordt nog onder geboden. Dit bakbeest uit 1990 heeft een vast bed en komt met een luifel, ringverwarming en zelfs een lcd tv met schotel. 

DAF B1300 Oldtimer

Over collectors items gesproken. Deze bus komt uit 1967 en heeft maar liefst 410.000 km op de teller. Na 350.000 km heeft hij groot onderhoud gehad en kunnen er weer veel kilometers bij. Met een lengte van negen meter is hij perfect om met een grote groep op reis te gaan. Hij is groot genoeg voor de meerdere bedden, een keukentje en de zitruimte. Dit is een oldtimer die klaar is voor nog veel mooie trips.

betaalbare camper

Mercedes L407D

Nog een ouderwetse parel van een camper. Deze klassieke Mercedes heeft een praktisch model en is echt geschikt voor de outdoor camping fan. Met slechts 100.500 km op de teller heeft hij relatief weinig gereden als je weet dat hij uit 1985 komt. De verkopers hebben deze bus zelf gekocht en omgebouwd tot camper. Veel dingen zijn er twee jaar geleden nieuw in gezet zoals de isolatie, vloer en elektra. De diesel motor kan alleen niet harder dan 90 km/u en hij heeft geen airco of stuurbekrachtiging. Het is dus niet zo’n zuinig schatje als een Tesla camper, maar voor €9.400,- is dit wel een betaalbare camper voor de weinig klagende outdoor fan.

betaalbare camper

Chevrolet Chevy camper

Deze Chevy uit 1990 is voor maximaal 2 personen geschikt, en is ogenschijnlijk nog in goede staat. Hij rijdt op LPG en heeft een knus interieur, waar je ook niet met meer dan 2 personen in wil verblijven. Het gasstelletje en de koelkast op 220V en zonne-energie zorgen er wel voor dat je onafhankelijk op doorreis kunt met deze camper. De vraagprijs is €9.500,-.

Mercedes 307D

Dit is echt een camper met geschiedenis. De eerste twee eigenaren hebben er heel Europa mee doorgereden waardoor er nu 452.000 km op de teller staat. Wel is er na 200.000km een nieuwe befaamde 307-D industriemotor in gegaan. Hij is nog geen 7 meter lang maar wel ruim door zijn hoekige vorm. Dit is een oud bakbeest met wat krasjes maar het is een Mercedes, dus die gaan lang mee. De vraagprijs is 9.000 euro maar hij gaat weg tegen elk aannemelijk bod. Dit kan dus zomaar jouw nieuwe betaalbare camper zijn.

betaalbare camper