Wat is de pasvorm van een slim fit jeans?

De slim fit jeans is de populairste spijkerbroek onder de mannen, en dat is niet zomaar. Deze pasvorm jeans sluit mooi aan op het lichaam en zit als het ware tussen de skinny jeans en de regular fit jeans in. Hij sluit mooi aan op zowel de bovenbenen als de enkels, zonder te strak te zitten. Dit maakt de broek geschikt voor alle lichaamsbouwen.

Hoe combineer je deze jeans in outfits?

Door de pasvorm is het een jeans die je heel gevarieerd kan combineren in verschillende outfits. Hij kan naar zowel formele gelegenheden gedragen worden als naar informele gelegenheden. Eigenlijk kan je hier vrijwel nooit de fout mee ingaan. Met een simpel t-shirt en stijlvolle sneakers heb je al snel een goede, zomerse look te pakken.

grijze slim fit jeans mannen

Slim fit jeans

Grijs €143 Shop nu

Ook komt deze pasvorm jeans met een oversized bovenstuk goed tot zijn recht. Dit geeft een speels contrast aangezien de benen geaccentueerd worden en de contouren van het bovenlichaam minder zichtbaar zijn. Voor een formele look is de jeans te combineren met een simpel overhemd of een coltrui en een blazer. Trek hier een paar chelsea boots bij aan en je bent klaar voor je sollicitatie gesprek.

slim fit jeans mannen blauw

Slim Fit Jeans

Blauw €143 Shop nu

Ben jij benieuwd welke jeans jij dient te kopen, kijkend naar je eigen lichaam? Bekijk dan welke pasvorm jeans het beste bij jou past. Hoe de juiste pasvorm jeans jouw look heel stijlvol kan maken, kan een verkeerde pasvorm jeans zorgen voor een slonzige outfit die niet in de smaak valt.