Romee Strijd legt lat extra hoog voor andere Nederlandse dames

Vogue, Elle, enzovoort – van Milaan naar New York City – ze heeft intussen model gestaan voor de grootste en meest exclusieve merken. Zo ook Louis Vuitton en Prada. Met meerdere covers voor het blad Vogue en tientallen modeshows namens vooraanstaande brands, zoals Calvin Klein, DKNY, Michael Kors en Burberry, behoort zij tot de top van de Nederlandse export-schoonheid.

Nog steeds? Jazeker. Romee Strijd doet nog volop mee, ze poseert zelfverzekerd met haar kleren uit en een kop koffie in de hand (foto onderaan).

Commercieel succes van het Nederlandse model strekt inmiddels ver en wijd

En dat succes gaat inmiddels verder in brede, commerciële zin. Zo is de 26-jarige dame nog volop actief met vlogs op haar eigen YouTube-kanaal. De 1,86 miljoen volgers trakteert zij meerdere keren per maand met nieuwe vlogs, zoals deze van een foto-shoot in Los Angeles:

 

Romee Strijd poseert in de kou op Instagram

Nog groter is haar Instagram-succes. Zo deelt Strijd daar ontiegelijk veel foto’s – inmiddels 2500 stuks – tot genoegen van de ruim 7,3 miljoen volgers daar. Een recente foto, waarin zij in boots poseert in Zwitserland – inclusief een imposante berg in de shot, en met een kop koffie in hand, die springt er des te meer uit.

Romee Strijd mag inmiddels getrouwd zijn en moeder van een dochter. Met al haar prachtige Instagram-plaatjes toont ze geheid aan nog met de top van de modellenwereld mee te kunnen draaien. Zie hieronder nog een selectie van een aantal mooie foto’s van het Nederlandse model: