Foute lingerie keuzes als Valentijnscadeau

Valentijnscadeau voor je partner? Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mannen een grove fout maken bij het kopen van een geschikt cadeau voor deze gelegenheid. Het kopen van sexy lingerie blijkt de grootste opgave te zijn. Waar mannen blij van worden is vaak een kante string of tanga, dit terwijl menig vrouw toch liever voorkeur geeft aan iets wat comfortabel zit zoals een slip of hipster. Een felle kleuren zoals rood wordt het meest gekozen door de man, hoewel deze kleur niet het populairst is bij vrouwen. Zij neigen meer naar rustige kleuren als zwart, wit of grijs.

Valentijnscadeau lingerie MAN MAN
Foto via Instagram @sofiajamora

Grootste afknapper, de verkeerde maat

Voorkom frustratie en koop lingerie in de juiste maat. De grootste ergernis van vrouwen die linnengoed als Valentijnscadeau krijgen is namelijk een lingerieset in de verkeerde maat. De bh-maten die het meeste worden verkocht onder Nederlandse vrouwen zijn 75B, 80C en en 80B. Mannen die lingerie voor hun vrouw willen kopen zoeken echter het vaakst op de maten 75C, 80D en 80C; een te grote bh dus ten opzichte met de werkelijke maat van hun partner. Vrouwen zien dit echter niet als compliment.

Valentijnscadeau lingerie MAN MAN
Foto via Instagram @Lexiwood

Conclusie

Wat er mooi uit ziet bij de vrouw wilt niet altijd prettig aanvoelen bij haar. Schaam je niet om advies te vragen, dit kan ze alleen maar waarderen. 61% procent van alle vrouwen draagt een string door het uiterlijk, maar wilt het liefst iets dragen wat meer comfortabel aan voelt. Verplaats je ook in je vriendin en bedenk wat ze normaal draagt. Natuurlijk is het doodzonde als je een mooi lingeriesetje koopt als Valentijnscadeau, wat vervolgens in de kast verdwijnt en nooit wordt aangetrokken. Laat je partner haar daarom zelf iets uitzoeken. Vind de balans tussen waar zij zich goed in voelt en wat jij het meest sexy vindt. Dit zal jullie beiden goed doen.

Valentijnscadeau lingerie MAN MAN

Mocht je hierdoor in twijfel en ten einde raad zijn gevallen en weet je niet wat je nu precies moet gaan doen? Vind dan hier De ultieme inspiratie voor Valentijnsdag om jouw dag toch onvergetelijk te maken samen met je partner!