De beste mannen kledingwinkels in Den Bosch

Een dagje op stedentrip in eigen land. Je gaat de lekkerste restaurantjes af en werpt je blik op de culturele aspecten van de stad. Mocht jij geïnteresseerd zijn in mannenkleding, dan zal je vaak rondzwerven in een voor jou nog onbekende stad. Naast de beste heren kledingwinkels van Utrecht en de beste kledingwinkels voor mannen in Amsterdam selecteerden wij voor jullie de beste mannen kledingwinkels in Den Bosch.

Hunting Ensemble

Wij stellen je graag voor aan het Brabantse Hunting Ensemble in Den Bosch: een classy store waar je zonder twijfel outfits kunt scoren om casual voor de dag te komen. Wat ooit begon als blog en een passie voor schoenen is uitgegroeid tot een fysieke herenmodezaak. Met merken als A.P.C., Norse Projects, Our Legacy en Nanamica zal jij ongetwijfeld je ogen uitkijken.

mannen kledingwinkels in Den Bosch MAN MAN

Re-Issue

De echte schoenen liefhebber kan midden in stad zijn ei kwijt, in de winkel Re-Iussue. Na het succes in Tilburg heeft de winkel zicht ook gevestigd in Den Bosch. Met een groot assortiment met eigenwaarde in merkverschil. Neem zo de Filling Pieces, die zich mengt in luxe & sportiviteit. Loop binnen bij deze eigentijdse frisse winkel voor de perfecte schoen waarin designdetail een grote rol speelt.

herenmode DenBosch MAN MAN

Azzurro

Luxe zal niet ontbreken bij herenzaak Azzurro. De winkel werkt met collecties van drie Italiaanse modehuizen: Dolce & Gabbana, Gucci en Prada. Italië is immers het toonaangevende beeld als het gaat om stijl en kwaliteit. Decennialang kleedt dit merk de stijlvolste man van top tot teen aan. Met één op één service zal de klant alles ervaren wat hoort bij de perfecte levensstijl van herenmode. Niets voor niets dat Azzurro maar blijft stijgen met verkooppunten in Nederland. Naast de herenkleding, biedt Azzurro een ruime keuze in schoenen en accessoires.

herenmode DenBosch MAN MAN

Hype heroes

Na meer dan tien jaar in de mode te hebben gewerkt als spijkerpecialist heeft Hype heroes in september 2016 zijn deuren geopend. Na het behalen van de nominatie ‘nationale Nederlandse retailervaring’ in 2017 en een verdiende derde plaats in 2018 groeide deze al snel uit tot één van de bekendste mannenzaak in Den Bosch. De eigenaar wil alles behalve alledaags herenkleding uitstralen. Dit blijkt uit de olsdschool-service, kennis van stoffen en juiste productie merken. 

herenmode DenBosch MAN MAN

MAX

Iedere man die waarde hecht aan zijn kleding kan terecht bij de stijlvolle herenmodezaak MAX,  gevestigd in hartje ’s Hertogenbosch. Van alle regio’s komt de net geklede casual klant naar MAX voor een op maat gemaakt kostuum. Het assortiment wordt voor een groot deel gevormd door vele modehuizen met specifiek gekozen Italiaanse achtergronden. De herenmode richt zich vooral op karakteristieke eigenschappen, een verzorgd uiterlijk en goed zittende kleding die bij de persoonlijkheid past van de klant. Mocht je daadwerkelijk jouw droompak hebben gescoord, dan is het wel belangrijk dat jij weet hoe jij je pak moet onderhouden. herenmode DenBosch MAN MAN

Naast de beste mannen kledingwinkels in Den Bosch hebben we nog veel meer zuidelijks voor jullie in petto. Dit zijn de beste kledingwinkels voor mannen in Eindhoven.