Slechte gewoontes waar je vriendin gek van wordt

Hoe meer je met elkaar bent, hoe vaker je je kan ergeren aan de ander. Het liefst wil je geen discussies of ruzies. Als je helemaal hoteldebotel verliefd wil blijven, dan is het goed om duidelijk naar elkaar te communiceren waaraan jullie je irriteren. Veel vrouwen worden gek van bepaalde gewoontes van mannen. Lees hieronder wat vaak de oorzaak van irritatie is bij een vrouw.

 

1. Een scène schoppen in het openbaar

Vaak zijn de onderwerpen van ruzies en discussies iets persoonlijks. Een ruzie moet je samen uitspreken, met z’n tweeën. De argumenten die je gebruikt zijn vaak persoonlijk en vertrouwelijk. Ook kan het scène schoppen in het openbaar erg kinderachtig overkomen, dat wil niemand.

2. Klagen over de vrienden en familie van je partner

Je vriendin heeft heus zelf wel door wanneer haar familieleden of vrienden irritant zijn. Je hoeft niet aan haar te vertellen hoe vervelend ze nou zijn. Het blijven de mensen waarom je vriendin geeft, dus wees daar ook aardig over.

3. Je eigen fouten niet willen toegeven

Iedereen maakt fouten, ook in relaties. Het is dan ook vermoeiend voor je vriendin als je deze fouten niet wil toegeven. Ook is het heel vermoeiend als je partner iets verkeerds doet en je hem niet wil vergeven. Fouten zijn er om van te leren.

4. Geen confrontatie aankunnen

Het is geen goede gewoonte om een confrontatie te vermijden. Confrontaties zijn nooit fijn, maar ga ze niet uit de weg. Je vriendin merkt al snel genoeg als je ergens mee zit. Dat geldt overigens ook andersom. Als jullie op tijd aan elkaar vertellen wat je dwarszit, kunnen jullie het samen oplossen.

5. De fouten van je vriendin bijhouden

Een relatie is geen wedstrijd. Nogmaals: fouten zijn er om te maken en van te leren. Er is dus totaal geen reden waarom je de fouten van je partner bij zou houden. Iedereen maakt fouten, betrek deze er dan ook niet iedere keer weer bij. Al helemaal als je je vriendin hebt vergeven.

10 slechte gewoontes waardoor je vriendin gek van je wordt

6. Je vriendin met je ex vergelijken

Als jij je vriendin constant met je ex vergelijkt, is dat een teken dat je nog niet over je ex heen bent. Superirritant voor je partner, en het zorgt voor een hoop extra zorgen voor jou. Ook kan het ervoor zorgen dat je vriendin zich onzeker gaat voelen. Sluit eerst iets af voordat je aan iets nieuws begint.

7. Je vriendin haar privacy niet respecteren

Iedereen heeft privacy nodig, ook in een relatie. Gun je partner deze dan ook. Het komt toxic over als je door je partners telefoon gaat en altijd wil weten waar zij is. Het kan ook voor je vriendin overkomen dat je haar niet vertrouwt.

8. Overdrijven

Een grote stoorzender in een relatie kan zijn dat je van een mug een olifant maakt. Van de aller kleinste onenigheid kan je helemaal uit je slof schieten en maak je er een groot probleem van. Dat kan een slechte gewoonte zijn waar vrouwen he-le-maal gek van kunnen worden.

9. Te veel jaloezie

Jaloezie hoort in een relatie, maar wel met mate. Het is vervelend als je extreem jaloers bent over de kleinste dingetjes. Het laat zien dat je onzeker bent, iets wat soms heel vermoeiend kan zijn. Zorg ervoor dat je open naar elkaar bent.

10. Je vriendin niet waarderen

Iedereen vindt het fijn om gewaardeerd te worden en het kost ook helemaal niet veel moeite. Door je vriendin te bedanken en te zeggen dat je heel blij met haar bent, maak je een groot verschil. Laat de waardering zien. Het kost te veel moeite voor een vrouw als zij steeds degene is die de moeite moet nemen.

Check ook 10 veelvoorkomende fouten waardoor mannen hun relatie verpesten.