Een sixpack en een gespierd lichaam

Veel mannen hebben de ambitie om een sixpack te kweken of om gespierder te worden, maar minstens net zoveel mannen maken die ambitie niet waar. Voor die laatste groep mannen is deze bodysuit natuurlijk een ideale uitkomst.

 

Gespierd worden zonder sportschool

Wil je eigenlijk verhullen dat je al maanden niet naar de sportschool bent geweest of mensen ervan overtuigen dat jij de discipline had om ook zonder sportschool te trainen als een doorgewinterde bodybuilder? Met dit pak kan het. Er zijn verschillende opties beschikbaar: je kunt ervoor kiezen om full-body te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen voor alleen een sixpack of gespierde armen

bodysuit

Een bodysuit met een prijskaartje

Het leuke aan deze bodysuits is dat ze er erg realistisch uitzien, wat wel weer jammer is, is het feit dat deze dingen niet echt goedkoop zijn. Wanneer je kiest om enkel voor een sixpack te gaan, waardoor je nog steeds aan de armen moet werken, ben je al € 270 euro kwijt. De prijs kan in totaal oplopen tot wel € 500 euro. Dit is natuurlijk een behoorlijke smak geld, maar dan kan je wel je sportschool abonnement eindelijk afzeggen.

bodysuit

Je kunt jouw bodysuit krijgen via eBay. Voel je toch nog weinig voor het gebruiken van een bodysuit en ga je liever voor een zelfgemaakt sixpack, check dan ons artikel met tips om een sixpack te kweken.