Puck Moonen en haar wielercarrière

Puck Moonen is geboren op 20 maart 1996 in Sint-Michielsgestel, een plaatsje in de provincie Noord-Brabant. In 2015 en 2016 nam ze al deel aan de Ronde van Gelderland en de Ronde van België, en in 2017 tekende ze een contract bij Lotto Soudal Ladies.

In 2019 maakte ze de overstap naar de Belgische wielerploeg Chevalmeine, waar ze een tweejarig contract tekende. Haar resultaten waren hier echt niet erg succesvol: ze reed verschillende wedstrijden niet uit vanwege een opgave of verscheen niet aan de start vanwege paniekaanvallen. Daarom liet haar ploeg in juli 2021 weten dat het contract van Moonen per direct beëindigd zou worden. Daarna reed ze tot en met 2022 voor twee verschillende clubteams: het Team Loving Potatoes en GRV Jan van Arckel.

Haar privéleven en liefdesrelaties met sportmannen

In 2017 werd Moonen door het mannenblad FHM uitgeroepen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland. Een titel die ze in onze ogen zeker verdient. Ze heeft daarnaast relaties gehad met verschillende sportmannen: zo had ze onder andere een relatie met Eli Iserbyt, een Belgisch veldrijder die in 2016 en 2018 wereldkampioen veldrijden werd. Hun relatie werd beëindigd in 2019, waarna Moonen lange tijd een relatie had met BMX-wereldkampioen Twan van Gendt. In 2023 werd bekend dat Moonen een nieuwe relatie had, en wel met oud-autocoureur Callan O’Keeffe.

Puck Moonen doet het ook goed op Instagram

Dat Puck Moonen, de vrouw die ooit de titel Mooiste Sportvouw van Nederland ontving, hoge ogen gooit op Instagram is niet zo vreemd. Haar foto’s worden door een achterban van 731.000 volgers bekeken en de atlete heeft inmiddels een slordige 11.000 berichten gepost.

Op haar laatste foto verscheen Moonen in een zomerse jurk voor de spiegel, waarin haar prachtige figuur prominent naar voren komt. Bij de foto plaatste ze de tekst: “Bags are packed for the face tomorrow and the upcoming two trips. One trip to hot Mykonos, Greece. and one to slightly polder Scotland. Went through all dresses and sweaters as well as my winter cycling kitBut first, racing in Roosendaal tomorrow at 16:45 and then off to England. If you come watch the race, please come say hi (and bring an umbrella maybe!).” Mocht je haar dus eens willen zien rijden, dan is dit nu je kans. Wij wensen Puck in ieder geval heel veel succes bij haar wedstrijd – en oh ja: als je de foto in zomerjurk wil zien, bekijk hem dan hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)