In 2017 werd Puck Moonen door FHM uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. Je kan dus stellen dat ze niet alleen mooiste wielrenster is, maar dat we het veel algemener mogen trekken. De titel wist Puck tot nu toe eenmalig in ontvangst te nemen, maar wij zijn er van overtuigd dat er nog velen zullen volgen.

De mooiste sportvrouw van Nederland

Vijf jaar lang heeft ze een relatie gehad met tweevoudig wereldkampioen bij de beloften, Eli Iserbyt. De ex van Puck Moonen gaf een uitspraak over de breuk: “Puck en ikzelf vormen vanaf heden geen koppel meer. Omstandigheden hebben er ons toe geleid om een punt te zetten achter onze relatie. We verwerken dit momenteel elk op onze eigen manier en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt.”

View this post on Instagram

Legs up! Tomorrow is testday again💨📈

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen) on

De Brabantse Puck gaf vorig jaar aan dat ze een deelname aan Temptation Island wel zag zitten. Zij zouden de ultieme relatietest makkelijk overleven. “Hele dagen in de zon liggen en verder niets doen, lekker makkelijk. Ik drink ook geen alcohol, dus het zou hele saaie tv opleveren, denk ik.’’ Nu maar hopen dat de relatie niet is stukgegaan bij de opnames van het volgende Temptation seizoen.

Mooi stukje fietsen

Hoe dan ook blijven wij altijd optimistisch en dat zullen wij nu ook zijn. Wij zien stiekem wel wat kansjes voor onze wielerfans. Als je nou een voetballer bent, kijk dan echt goed of je niet even je fiets uit de garage moet halen. Je kans om dan een stukje met deze vrijgezelle dame te fietsen zal veel groter zijn!

View this post on Instagram

Me on my way to get some snacks

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen) on