Gaat mijn partner vreemd?

Het kost tijd en geduld om een ​​bedriegende partner te betrappen op vreemdgaan, omdat je bewijs nodig hebt. Echter dien je wel altijd in je achterhoofd te houden dat ook jij fout kan zitten. Het hoeft namelijk helemaal niet zo te zijn dat je partner overspel pleegt en dat jouw gevoel je dit keer in de steek laat. Verdenk jij jouw partner van vreemdgaan? Bekijk dan de onderstaande signalen waaraan je kan herkennen dat diegene je mogelijk bedriegt.

 

1. Verandering in communicatie

Een gebrek aan communicatie is nooit een goed teken. Als je partner niet meer praat zoals jullie eerst deden of wanneer jullie veel vaker ruzie hebben, is er waarschijnlijk een probleem. Je kan het ook merken aan de aandacht die de ander aan je geeft, het luisteren of het reageren op jouw verhalen. Als er totaal geen interesse wordt getoond, kan het wijzen op een signaal van vreemdgaan.

2. Uiterlijk en hobby’s

Goed voor jezelf zorgen, je tijd besteden aan nieuwe hobby’s of dat het zelfs uitstekend gaat op het werk is altijd goed. Wanneer het echter wordt gecombineerd met ander verdacht gedrag, kunnen deze veranderingen zorgen baren. Denk aan dat je partner opeens eleganter is gekleed of heeft een plotselinge toename van interesse aan een nieuwe hobby.

signalen van vreemdgaan herkennen

3. Vermijden en liegen

In een relatie is oneerlijkheid ongetwijfeld een red flag. Deze vermijdingstechniek zou kunnen aantonen dat uw partner vreemd zou kunnen gaan. Probeer jij een vraag te stellen en praat zij er volledig naast of valt ze je aan? Dan is dat mogelijk een slecht teken.

4. Verandering in jullie leven in bed

Het is niet gek dat er veranderingen ontstaan in jullie leven onder de lakens naarmate jullie langer bij elkaar zijn. Maar als er veel minder intimiteit is, überhaupt geen seksuele verbintenis meer is of juist heel veel nieuwe en opwindende dingen aan bod komen, kan het zomaar zijn dat je partner vreemdgaat.

5. Geldproblemen

De meeste huwelijken hebben op een of ander moment te maken met financiële stress. Als je merkt dat jullie vaker ruzie hebben over geld, vreemde rekeningen worden afgeschreven of de ander geen plannen meer voor jullie toekomst ontwikkeld (zoals een huis kopen, renoveren etc.), kan het ook een zorgwekkend signaal zijn.

6. Telefoongebruik is veranderd

We kunnen tegenwoordig makkelijk bedrog herkennen via onze telefoons. Denk aan WhatsApp of social media. Deze technologische vooruitgang kan aanleiding geven tot enige bezorgdheid. Merk je dat de ander vaak op de telefoon kijkt en dit met een lach doet, is de kans aanwezig dat dit niet alleen door haar vriendinnen komt.

Vreemdgaan is en blijft een no go, toch gebeurt het nog altijd. Er kan zelfs een patroon in zitten. Bekijk dus de leeftijden waarop de meeste mannen en vrouwen vreemdgaan.