Date ze ook met andere mannen?

Verliefd zijn is voor velen het fijnste gevoel dat er bestaat. Hoe je eerst je oog laat vallen op een aantrekkelijk persoon, komt er gaandeweg steeds meer gevoel bij kijken. De welbekende vlinders in je buik maken plaats voor het gevoel echt van iemand te houden. Hoewel je eerst nog een aantal stadia moet passeren voordat je in een echte relatie belandt, is het begrip ‘daten’ natuurlijk allesbepalend.

Na het hebben van een aantal afspraakjes, kun jij je conclusie trekken. Wil je verder met haar of niet? Maar wat als jij tot over je oren verliefd bent, maar het gevoel hebt dat de ander hier anders in lijkt te staan? Ze heeft overigens veel contact met die naar haar zeggen ‘o zo goede vriend’. Wij geven je een aantal mogelijke signalen die erop wijzen dat jouw date ook met andere mannen aan het daten is.

1. Het steeds naar een specifieke plek willen gaan

Ben jij tot over je oren verliefd op een dame en heb je het al zo ver geschopt enkele keren met haar te daten? Dan is niets vervelender erachter te komen dat ze achter de schijnwerpers zo nu en dan afspreekt met een andere man. Heb jij het idee dat je date iemand anders ziet zitten en kom je constant haar andere potentiële crush tegen tijdens jullie afspraakje?

4 signalen dat jouw date ook andere mannen aan het daten is

Dan zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat ze plekken bezoekt waarvan ze weet waar hij uithangt. Wordt het onderbuikgevoel je te veel? Spreek het dan naar haar uit. Vraag of zij eventuele gevoelens voor hem heeft om jezelf een gebroken hart te besparen.

2. Het actief zijn op dating apps

Dating apps. Een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking, swipet zo nu en dan. Hebben jullie al heel wat afspraakjes gehad en lijkt het de serieuze kant op te gaan? Dan is niets zo vervelend om erachter te komen dat zij zich nog volop lijkt te storten op dating apps. Krijgt zij constant een berichtje binnen van een mysterieuze jongen? Pas dan op.

Dan zou het best wel eens zo kunnen zijn dat ze haar aandacht lijkt te verdelen over jou en een ander. Heb je hier een slecht gevoel over? Vraag haar dan om de waarheid. Met de vragen of ze je wel echt leuk vindt en met wie ze meer contact lijkt te hebben dan met jou, kom je al een heel eind.

3. Ze plaatst foto’s met jou maar er staan altijd andere mensen op

Na een gezellig etentje of een weekendje weg heb jij heel wat leuke foto’s op je telefoon staan van jullie samen. Hoe de date naar jouw gevoel fantastisch was en je dit het liefste wil delen met al jouw goede vrienden op Instagram, lijkt zij hier niet helemaal achter te staan. Heb jij steeds het gevoel dat zij haar vrienden hint om in te springen tijdens het maken van een foto van jullie twee? Dan moet je jezelf afvragen waar dit aan kan liggen. Hoe het kan betekenen dat het voor haar allemaal te snel gaat, kan het ook zo zijn dat ze bij haar andere date niet de verkeerde signalen wil overbrengen.

4 signalen dat jouw date ook andere mannen aan het daten is

Om erachter te komen waarom ze liever niet met jullie tweeën op de foto gaat, kun je haar gewoon een vraag stellen. Of ze dan eerlijk is of zichzelf eromheen probeert te praten, daar zal je dan zelf snel achter komen.

4. Ze doet vaag als je vraagt wat ze aan het doen is

Reageert ze extreem kortaf of vaag wanneer je haar vraagt wat ze aan het doen is? Dan zou het best wel zo kunnen zijn dat ze iets voor je achterhoudt. In een gezonde relatie of tijdens het daten met iemand, is het vanzelfsprekend niet iedere seconde van de dag met die persoon te spenderen. Het minder of vreemder reageren op jouw appjes hoeft overigens niet altijd te betekenen, dat ze een affaire of andere minnaar heeft. Zit het onderbuik gevoel je niet lekker en lijkt ze continu gebruik te maken van alibi’s om vreemd te gaan? Dan is een gesprek aangaan helemaal nog niet zo’n slecht idee.

5. Ze ontwijkt continu ‘de volgende stap’

Vind jij het echt gezellig met haar en zou je meer tijd met haar door willen brengen? Vind jij het hoog tijd om haar voor te stellen aan je ouders en heb je dit ook al een keer gevraagd? Let dan goed op. Wanneer zij iedere keer van gespreksonderwerp probeert te veranderen op dat moment, dan kan het een twee dingen betekenen. Of ze is gewoon nog niet toe aan die stap – wat logisch kan zijn – of ze wil haar opties openhouden voor andere mannen. Laat je niet verblinden door liefde en zet jezelf op nummer één.

Heb jij het gevoel dat je partner van twee walletjes eet? Lees dan ook over de signalen die erop kunnen wijzen dat je partner vreemdgaat.