Presentatrice en Mooiste Vrouw van Nederland Shelly Sterk

Shelly Sterk ken je misschien wel als presentatrice van programma’s als Galileo, Shownieuws, als reporter van RTL Boulevard of deelneemster van Expeditie Robinson en Jachtseizoen. Het is zeker geen straf om deze dame op je scherm te zien. Niet zo gek ook dat ze in 2018 door FHM uitgeroepen werd tot de Mooiste Vrouw van Nederland. Naast haar verschijningen op tv houdt Shelly zich overigens ook nog met andere dingen bezig. Zo maakte ze vorig jaar samen met enkele BN’ers de podcast Wij Doen Ook Maar Wat, werkt ze nu als freelancer en heeft ze haar eigen productiebedrijf. Een alleskunner dus!

 

Daarnaast houdt Shelly ook erg van verbouwen en ze heeft dan ook het huis dat ze in Spanje kocht helemaal zelf opgeknapt, van een enigszins vervallen huis naar een echt paleis. Zowel van binnen als van buiten. Een paar weken geleden liet ze zien hoe het buiten geworden was, óók al in bikini.

Ze viert haar verjaardag op het Spaanse strand

En ook nu is Shelly Sterk weer te Spanje te vinden. De blondine lag te genieten op een strand in de buurt van het plaatsje waar haar woning in Spanje staat. Shelly is absoluut niet vies van een mooie bikinifoto op zijn tijd en ook nu showde ze op Instagram ​​weer hoe goed ze eruit ziet in een bikini. Ze deelde op Instagram namelijk een prachtige strandfoto.

Op de foto lacht Shelly naar de camera terwijl ze in een bikini op het strand ligt, de zee op de achtergrond. Sterk postte de foto op haar verjaardag, ze mocht op 30 april namelijk 31 jaar worden. Het onderschrift luidt dan ook: “Weer een jaartje erbij!” en wanneer je swipet, kun je zien hoe haar zoontje van haar zingt. Nog gefeliciteerd, Shelly! Terwijl deze dame van haar vakantie geniet, genieten wij van deze prachtige foto: