Hoe oud zijn de acteurs en actrices in Sex Education?

De ‘leerlingen’ van Moordale in Sex Education bevinden zich allemaal nog in hun tienerjaren. De cast echter zeker niet meer. Sommige leeftijden zullen je echt verbazen! Laten we beginnen met onze hoofdrolspeler: Otis Milburn.

Otis Milburn – Asa Butterfield

Our boy, man like Otis.Β De acteur van Otis Milburn moet dus een 17-jarige middelbare scholier voorstellen. Asa Butterfield is echter wel ietsjes ouder. Asa is namelijk zelf 24 jaar oud.

Eric Effiong – Ncuti Gatwa

Van deze leeftijd ga je schrikken. Ncuti speelt de 17-jarige beste vriend van Otis en vriendje van Adam Groff, Eric Effiong. In het echte leven is onze Ncuti wel een stuk ouder dan Eric. Ncuti is namelijk 29 jaar oud. Zijn dedication voor deze rol is fascinerend!

Maeve Wiley – Emma Mackey

Maeve Wiley, de stoere chick met een zoet boterlaagje. Deze 17-jarige dame wordt gespeeld door de Frans-Engelse Emma Mackey. Zelf is zij met haar 25 jaar zo’n acht jaar ouder dan haar personage.

Adam Groff – Connor Swindells

Adam Groff, de pestkop die later achter zijn seksualiteit kwam. Dit interessante karakter wordt gespeeld door Connor Swindells. Waar Adam in de serie een relatie heeft gehad met Aimee Gibbs, heeft Connor ooit een relatie gehad met diens actrice, Aimee Lou Wood. Connor is 25 jaar oud.

Aimee Gibbs – Aimee Lou Wood

Aimee Gibbs, het zweverige leeghoofd van de show. De beste vriendin van Maeve wordt gespeeld door de 26-jarige Aimee Lou Wood.

Ruby Matthews – Mimi Keene

Ruby kreeg in het laatste seizoen onverwachts een relatie met Otis. Even een kleine spoiler: het liep niet goed af. Echter lijkt het erop dat het vuurtje nog niet helemaal gedoofd is en dat het volgende seizoen van Sex Education nog watΒ  in petto heeft voor de twee. Ruby wordt gespeeld door de prachtige, 23 jaar jonge Mimi Keene.

Ola – Patricia Allison

Ola is de stiefzus van Otis sinds hun ouders besloten samen hun kind op te voeden. Stiefzus van je oude vriendje zijn is een beetje een apart geval. Ola wordt gespeeld door de 26-jarige Patricia Allison.

Jean Milburn – Gillian Leigh Anderson

Hier zijn we dan. De baas van de show, seksspecialist Γ©n moeder van Otis: Jean Milburn. Dit prachtige personage wordt gespeeld door de 53 jaar jonge Gillian Leigh Anderson.

Ben jij benieuwd wat het volgende seizoen van de show te bieden heeft? Bekijk dan de verwachte verhaallijn en releasedatum van Sex Education seizoen 4.