Nieuw op Netflix: spannende film en vette series in week #33

Het is alweer week 33 van het jaar. Netflix blijft ons ook deze week plezieren door een aantal nieuwe series online te gooien. Ook voor de toekomst staat er genoeg op de planning. Zo belooft de trailer van Undercover seizoen 2 ons genoeg spanning. Ben jij op zoek naar een serie of film om aankomende week te kijken, dan zijn dit de namen die deze week nieuw op Netflix verschijnen.

Project Power

Deze vette actiefilm, onder andere met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt, speelt zich af in New-Orleans. Daar is een nieuwe drug in de omloop: een speciale pil die de gebruikers ervan voor 5 minuten superkrachten geeft. Klinkt wellicht leuk, maar zorgt in de praktijk voor onverwachte en verregaande gevolgen. Een diverse groep, bestaande uit een ex-soldaat, tiener en agent, probeert samen de drug tegen te gaan. Vanaf vrijdag 14 augustus staat de film nieuw op Netflix.

 

El Robo del Siglo

Liefhebbers van La Casa de Papel: opgelet! Nee, het langverwachte seizoen 5 van de hit-serie is niet in het geheim op Netflix verschenen. In plaats daarvan zullen we binnenkort kunnen genieten van El Robo del Siglo (de vertaling voor The Heist of the Century). De serie gaat over een bankoverval die in 1994 in Colombia zorgde voor maar liefst 33 miljoen dollar aan buit. De aanloop naar de overval en de overval zelf vormen de rode draad in deze serie. Vanaf vrijdag 14 augustus is El Robo del Siglo nieuw op Netflix te zien.

 

3%

Alweer het vierde seizoen van deze serie komt deze week online te staan. De dystopische serie speelt zich af in een nabije toekomst waarin er grote armoede heerst. Iedereen die 20 is krijgt de kans om, door een uitgebreid proces te doorlopen, hun arme omstandigheden te ontvluchten en zich bij de ‘rijken’ te voegen. Tijdens dit proces gaat het er hard aan toe. In de spannende Braziliaanse serie is niets wat het lijkt. Seizoen 4 van 3% staat vanaf vrijdag 14 augustus nieuw op Netflix.