Outer Banks – seizoen 2

Dit was een grote nieuwkomer toen Netflix destijds met de serie aan kwam zetten. De serie gaat over een groep tieners die in een Amerikaans gebied wonen waar de verschillen tussen rijk en arm erg groot zijn. Een groep armere jongeren onder leiding van de jongen John, gaat op zoek naar een mysterieuze schat. Deze schat is verbonden aan Johns vader, die is verdwenen.

Tijdens hun zoektocht worstelen ze met ‘typische’ aspecten als liefde, vriendschap en experimenteren. Nu is dus bevestigd dat Outer Banks één van de Netflix series is die een nieuw seizoen krijgt.

IMDb-score: 7.6

 

La Casa de Papel seizoen 5

Verreweg de serie waar het meeste naar uitkijken is La Casa de Papel. Seizoen 5 van de serie gaat tegelijkertijd de laatste zijn van de serie en dus zullen alle verhaallijnen worden afgerond. Wie overleeft het einde?

Een recente theorie fantaseert dat in elk geval el Profesor dood gaat. Ook een theorie over Alicia bewijzen dat er nog heel veel onduidelijk is over waar La Casa de Papel mee zal eindigen. In elk geval kunnen we wel zeggen dat seizoen 5 onder de series zomaar eens alle Netflix records kan gaan breken. Wij gaan in elk geval kijken.

IMDb-score: 8.4

 

Sex Education seizoen 3

Inmiddels zijn we al weer toegekomen aan het derde seizoen van Sex Education. De serie is komisch, tamelijk bizar en controversieel. Dat zijn waarschijnlijk precies de reden waarom het één van de Netflix series is die is vernieuwd.

De serie gaat over een jongens wiens moeder seksuoloog is. Hij besluit op zijn middelbare school zijn eigen handeltje te beginnen in relatie- en seksadvies. Dat zorgt er al gauw voor dat zijn medestudenten met de meest uiteenlopende problemen bij hem komen.

IMDb-score: 8.3

 

Stranger Things seizoen 4

Eén van de meest succesvolle series van Netflix is Stranger Things. Voor seizoen 4 keren we weer terug naar het dorpje Hawkins. Na de gebeurtenissen uit seizoen 3 hebben de inwoners veel te verwerken. In het bijzonder de vriendengroep van Mike, Dustin, Lucas en Will, samen met hun vriendinnen.

We hebben de kinderen zien opgroeien in de serie. Nu ze wat ouder zijn, betekent dat niet dat hun problemen zijn verdwenen.

IMDb-score: 8.8