Full-time seksspeeltjes testen

Wellicht dat jij wel eens een seksspeeltje heb gebruikt in de slaapkamer. Zeker wanneer je een langdurige relatie hebt, kan je met behulp van seksspeeltjes je relatie een boost geven. De grote webwinkel OnBuy heeft nu echter een vacature online staan waardoor je van je fascinatie je beroep kan maken. Het bedrijf biedt namelijk een jaarsalaris van €45.000,- aan voor de functie van Intimate Customer Service Manager.

Ervaren en klantvriendelijk

Dat de website met de functie en het hoge salaris aan komt zetten is niet vreemd. Er zijn veel vragen over seks die je liever niet stelt, maar de website krijgt elke maand honderden vragen van klanten. Deze vragen gaan voornamelijk over de manier waarop de speeltjes moeten worden gebruikt. OnBuy heeft wel een team paraat staan, maar dit zijn geen ervaringsdeskundigen. Als tester moet jij dus niet alleen ervaring hebben met de producten, maar ook goed met klanten om kunnen gaan.

seksspeeltjes

Je takenpakket als tester van seksspeeltjes

Maandelijks zal jij nieuwe varianten testen en van feedback voorzien. Deze feedback moet eerlijk zijn: hoe was je ervaring? Op die manier kan het bedrijf de feedback verwerken in nieuwe ontwerpen. Bovendien zal jij klanten te woord moeten staan. Denk niet dat je maandelijks enkel alleen soloseks zult doen. Naast de seksspeeltjes, wordt er namelijk ook verwacht dat je kennis opdoet over andere producten. Als Intimate Customer Service Manager zal jij ook ervaring moeten hebben met seksuele verzorging, erotische media, erotische spellen en glijmiddelen.

Aanmelden

Ben jij geïnteresseerd geraakt door de advertentie? Je kan nog steeds reageren op de oproep. Toch op zoek naar een andere nieuwe baan? Check dan de vijf onverwachte beroepen waarmee jij veel verdient.