Irene Schouten en andere Nederlandse schaatssters beleven een topjaar

Irene Schouten. Als je die naam de laatste tijd niet voorbij hebt horen komen, dan gaan wij er vanuit dat je onder een steen geleefd hebt. Op de Olympische Spelen stal onze eigen Irene Schouten de show op het ijs. In Peking veroverde ze maar liefst drie gouden medailles en één bronzen medaille. Per medaille verdienen Nederlandse atleten een aardig bedrag, dus ook op financieel gebied maakte Irene flinke sprongen.

 

Maar de honger naar goud is nog lang niet gestild. Schouten sluit haar seizoen namelijk af met een eindzege in de wereldbeker op de combinatie van de 3.000 en 5.000 meter. Dat Irene een hele lading fans erbij heeft, dat zal dan ook niemand verbazen.

Ook Jutta Leerdam kreeg veel aandacht op de Olympische Spelen. Niet alleen omdat ze simpelweg de een van de mooiste sportvrouwen van Nederland is, maar ook zeker door haar prestaties. Ze veroverde op 23-jarige leeftijd een zilveren medaille op de 1.000 meter. Chapeau! Tot slot was daar ook de goat onder het vrouwenschaatsen: Ireen Wüst. Deze topper was wederom succesvol en nam een gouden en bronzen plak mee naar huis.

De pakken van Nederlandse schaatsers worden geveild

De pakken van de Nederlandse schaatsers worden geveild en de opbrengst gaat naar Giro555. Tot aanstaande vrijdag 12.00 uur kunnen mensen bieden op de outfits van de topatleten. De pakken zijn allemaal gesigneerd en de sponsorlogo’s zijn vervangen door Giro555.

Momenteel lopen de bedragen aardig op. Op het pak van Irene Schouten staat momenteel een bedrag van maar liefst 11.610 euro. Dit is aanzienlijk meer dan de geboden bedragen op de pakken van de andere schaatssters.

Op het schaatspak van Ireen Wüst is momenteel 1.100 euro geboden en op het schaatspak van Jutta Leerdam geldt een huidig bod van 1.070 euro. Mocht je dus een échte fan zijn van deze schaatssters en je een steentje willen bijdragen, dan weet je hoe diep je ongeveer in de buidel moet gaan tasten.