Maak kennis met Victoria De Angelis

Victoria De Angelis is lid van de groep Måneskin. Zij wonnen in oktober vorig jaar het Eurovisie Songfestival. Victoria is de 21-jarige bassiste van de groep, maar houdt zich naast muziek ook veel bezig met Instagram. Ondertussen heeft ze namelijk 3,5 miljoen volgers op het platform en plaatst ze heel regelmatig foto’s.

Victoria plaats dus erg veel kiekjes van zichzelf, regelmatig doet ze dit met weinig kleding om haar lijf. Instagram houdt daar absoluut niet van en dat weet Victoria maar al te goed. In augustus vorig jaar plaatste de bassiste ook al een topless foto op Instagram, die uiteindelijk verwijderd werd.

Nu probeert ze het toch weer. Wederom plaatst ze een topless foto van zichzelf met een leuk onderschrift om te kijken of Instagram het op zal pakken. “Trying to not get reported by Instagram once again lol”, luidt het onderschrift van de foto.

Victoria is net als de overige groepsleden van Måneskin niet preuts op Instagram. Ze laten zich regelmatig van hun beste, en tevens blootste, kant zien. Voor hun nieuwste single ‘Mammamia’ gingen ze vorig jaar zelfs nog helemaal uit de kleren, dit om het nummer te promoten. Bij de volgers van de groep vielen de foto’s wel in de smaak. Al heel snel had de groep meer dan één miljoen likes verzameld.

Ook de vriendin van Damiano David is absoluut niet preuts op social media. Ook zij zoekt de grens op met haar Instagram foto’s.