Met welke poses sta je goed op de foto?

Een gemaakte foto wordt tegenwoordig niet meer zo gewaardeerd door de gebruikers van Instagram. Spontane foto’s en foto’s waarop het lijkt dat ze gemaakt zijn zonder dat je het door had, genereren veel meer likes. Tegelijkertijd wil je er ook nog eens aantrekkelijk uitzien in elke foto.

Dat zijn best veel dingen waar je aan moet denken voordat je de perfecte foto hebt gevonden. Hieronder geven we drie poses (houdingen) voor een geslaagde Instagram-foto.

1. Hand door je haar

Door bezig te zijn met je handen in een foto, lijkt de foto minder ‘gemaakt’. Met een hand door je haar en een wegkijkende blik is je Instagram-foto vrijwel altijd geslaagd. Je ziet er bezig uit en tegelijkertijd kijk je de andere kant op. Dit vinden vrouwen vaak leuk om te zien.

2. Handen in je zakken

Ook hier ben je weer bezig met je handen. Door je handen in je zakken te steken, het liefst de achter broekzakken, oogt het niet zo statisch. Het blijft zo een bewegend beeld en dat vinden de Instagram-gebruikers leuk om te zien. Maak het af met een spontane grote glimlach en de likes stromen binnen.

3. Raak je shirt aan

Door met je hand je shirt aan te raken, wordt de aandacht niet alleen maar gevestigd op het hoofd. Er is nog meer te zien in de foto wat het interessanter maakt om naar te kijken. Als je dan ook nog mooie sieraden draagt is er genoeg te zien om de foto wat langer te bekijken.

Wil jij nog meer tips voor een goede foto? Check dan onze tips over poseren.