Maak kennis met Camila Cabello

Karla Camila Cabello Estrabao, beter bekend als Camila Cabello, is een Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter. De zangeres heeft ook voor een tijd deel uitgemaakt van de meidengroep Fifth Harmony. In het jaar 2016 stapte ze uit de groep om zich te richten op haar solocarrière, en met succes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

Camila Cabello is sinds een lange tijd ook weer single. In juli van 2019 kreeg ze een relatie met de bekende zanger Shawn Mendes. Tot groot verdriet van vele fans zetten de twee in november 2021 een punt achter hun relatie.

Blunder op live tv

Camila had even een pikant tv-momentje afgelopen maandag. Tijdens het Britse tv-programma ‘The One Show‘ kwam de zangeres vertellen over haar nieuwe samenwerking met Ed Sheeran. Het leek allemaal heel onschuldig, het is tenslotte ook een heel onschuldig programma. Totdat de situatie een beetje veranderde en het niet meer over de samenwerking ging.

Camila Cabello, als de ware entertainer die ze is, besloot haar moves even aan ons te laten zien. Toch rekende ook zij er niet op dat haar topje zó los zou zitten. Ook had ze besloten om juist die ochtend geen bh te dragen. Je kunt het waarschijnlijk al raden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

De zangeres legde haar haren naar achteren, maar zij trok hierbij per ongeluk haar – net iets te losse – topje mee. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een heel ongemakkelijk moment was voor de zangeres, haar wangen werden dan ook vuurrood. “Oeps, ik heb jullie zonet geflasht”, reageert Camila net na het voorval. “Hopelijk zagen jullie geen tepel?”, volgde ze daarop.

Er was wel daadwerkelijk iets te zien maar Alex Jones, de presentator van het programma, probeerde er nog wat van te maken. “Euhm, er was een probleem met je outfit. Ik weet niet wat ik gezien heb, maar er was een flits van iets.”

Bekijk hieronder de tv-blunder van Camila Cabello: