Duurste auto op Marktplaats: Aventador Superveloce (SV) Verde I

Deze coupe uit bouwjaar 2016 heeft nog maar 21.825 kilometers erop zitten. Nu is dat op zich niet bijzonder, maar dan begint het wat betreft de duurste auto op Marktplaats. Een 6.5L V12-motor blaast in totaal zo een 751pk en dat gaat tot een duizelingwekkende 8,400 RPM. En dat tikt logischerwijs ongelooflijk door. Van 0 naar 100 in 2.8 seconden. De topsnelheid? 350 kilometer per uur doet deze Lambo vol gas in de zevende versnelling. Hallo Duitsland!

We zullen de kosten voor benzine even wegdenken en dromen nog verder… Een onderhoudsboekje is voor de bijzondere prijs van €595.000 uiteraard wel aanwezig. Evenals een BOVAG-garantie van twee jaar, die is in de prijs meegerekend. Zo krijg je ook nog een afleverbeurt zonder extra kosten en is de distributieriem minstens 10.000 kilometer onderhoudsvrij.

De auto zelf – die is minstens 6 maanden voorzien van APK en minimaal zes maanden (of 6.000 kilometer) onderhoudsvrij. Wat het eerste komt, aldus de professionele garage die dit model verkoopt in Wijchen.

De gifgroene Lamborghini Aventador Superveloce ziet er niet alleen gruwelijk uit. Je krijgt een ware waslijst aan opties, toeters, bellen. Zo ongeveer alles wat je zou kunnen verwachten; zowel aan de binnenkant als buitenkant van de radio zit erin. Zie hieronder een aantal foto’s van Marktplaats (bron: de website van Top Auto’s) :

duurste auto op marktplaats kopen

duurste auto lamborghini nederland

lamborghini kopen in nederland tweedehands