Experiment met laxeermiddel

Nu kunnen we ons tal van hilarische situaties voorstellen, maar voetballen terwijl je laxeermiddel naar binnen hebt gewerkt is behoorlijk next level. Normaliter neem je dat in als je echt moeite hebt om af te komen van je ontlasting. Je kan dus raden wat er gebeurt als je super actief bezig bent op het voetbalveld. Even naar de wc gaan voor een grote behoefte is wat minder praktisch immers. Je kan het al raden, moet je echt nodig, dan loopt het al voor je het toilet hebt bereikt langs je broekspijpen.

 

De vrienden besluiten twee ploegen te vormen onder het motto ‘we zien wel wat er gebeurt’. Een glas laxeermiddel werd vlot leeggedronken en het experiment kon beginnen. Dat duurde niet lang. Na een paar minuten meldt de ene jongen zich al met hoge nood en spoed zich naar het dichtstbijzijnde toilet. Gelukkig hebben de heren daar wel goed over nagedacht en staan de wc’s relatief dicht bij het voetbalveld.

Een man bleef hardnekkig staan

Opvallend genoeg is er een man die blijkbaar over een goed getrainde kringspier beschikt. Een zekere Diaréal Madrid blijft ondanks alle consternatie gewoon op het veld staan alsof er niks aan de hand is. Terwijl zijn maten vergaan van de kramp en met moeite hun darmen legen, gaat hij doodleuk door met voetballen en weet in zijn eentje een 3-1 achterstand om te buigen in een formidabele winst.

Zie hieronder de YouTube-video: