Sarah van Soelen is de veelbesproken vriendin van André Hazes

We kunnen allemaal wel beamen dat Sarah van Soelen een opvallende verschijning is. Hoewel iedereen natuurlijk zijn of haar eigen smaak heeft, kunnen we niet ontkennen dat ze er goed uit ziet.

Sarah van Soelen is 25 jaar, model en influencer. Ze heeft bijna 200.000 volgers op haar Instagram-account. Deze volgers komen grotendeels nadat André Hazes haar naam noemde in het bericht waarin hij via social media aankondigde dat zijn relatie met Monique Westenberg voorbij was.

De vader van Sarah, Rudolf van Soelen, is directeur van de op één na grootste lampenfabrikant van Nederland. We zien op de Instagram van Sarah regelmatig foto’s van haar en haar ouders verschijnen. Rudolf is ook heel erg belangrijk in het leven van André, aangezien hij al heel erg lang geen vader meer heeft. Hij zoekt bij de vader van Sarah van Soelen dus steun in moeilijke tijden. De relatie van Sarah en André is niet altijd vlekkeloos verlopen en het zal ook nog wel even duren voordat alle geruchten uit de wereld zijn. Zo zou André zijn ex Monique in de kou hebben laten staan om voor Sarah te gaan. De media-aandacht die de twee krijgen is dus gigantisch, maar het werd hen allemaal toch teveel. De twee zitten nu beide in Spanje om even hun rust te pakken, ze zouden beide kampen met burnout-klachten.

Cosmetische ingrepen

Sarah van Soelen is niet vies van een beetje plastic, dat is ook te zien als je de foto’s van vroeger en nu vergelijkt. Sarah maakt er zelf ook geen geheim van, naast dat ze reclame maakt op haar Instagram voor verschillende kledingwinkels, staat ze ook op de Facebook van een kliniek. Hier is te zien dat zij wat milliliters aan fillers in haar jukbeenderen laat spuiten en haar lippen naar een groter maatje spuit. Dan kan je je voorstellen dat ze er vroeger wel iets anders uitzag dan nu. Maar ze is altijd al een mooie dame geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ilmiocollection (@ilmiocollection)

Sarah-van-soelen-vroeger

Krijg je nou niet genoeg van Sarah? Wij hebben beelden van een pikante fotoshoot die ze deed.