Het turbulente liefdesleven van Sarah van Soelen en André Hazes

Het turbulente liefdesleven van André Hazes hebben we allemaal gevolgd, of je het nou wilde of niet. Van Monique Westenberg, naar Bridget Maasland en Sarah van Soelen. Toen Sarah nog vol hield dat de relatie tussen haar en André op pauze stond, liet de zanger anders blijken. Hij verwijderde alle foto’s met Sarah en dat waren nog al wat foto’s. Beide hebben elkaar ontvolgt op Instagram. Er ging een gerucht dat André Hazes weer terug zou zijn bij Monique. Daar is weinig bewijs voor geleverd. Nu is een nieuwe roddel het leven in geroepen. André zou namelijk naar Londen zijn vertrokken met een dame genaamd Anne Rose Zonneveld.

Nu heeft Sarah van Soelen kort geleden een kerstfoto geplaatst op haar Instagram. Het lijkt onschuldig, maar de tekst onder de foto wijst misschien wel op de breuk van haar en André die ze eerder nog niet toe wilde geven. Ze schrijft het volgende: “The best Christmas gifts are not material things, but gifts of listening, of showing kindness, of remembering, of visiting, of forgiving, of giving time. I wish everyone a MERRY CHRISTMAS! ✨ #christmas”.

Naast dat de tekst de Instagram-post wel erg interessant maakt, is de foto zelf ook zeker niet verkeerd. Sarah van Soelen poseert in een jurk met een wel heel diepe decolleté. Ze wenst met deze foto iedereen een fijne kerst toe. Bekijk de foto van Instagram hieronder:

Bekijk de actie van André Hazes die al eerder wees op de breuk tussen hem en Sarah van Soelen.