Heeft de Love Island-presentator Viktor Verhulst een nieuwe vriendin?

De 26-jarige Viktor Verhulst, zoon van Gert Verhulst die we kennen als oprichter van Studio 100 en televisie-acteur uit de beroemde Belgische serie Samson en Gert, zou momenteel helemaal in de wolken zijn van een nieuwe vlam.

Verschillende bronnen lieten weten dat de Love Island-presentator niet langer meer single door het leven zou gaan. Maar wie is de gelukkige? Welke cupido heeft het hart van de presentator gestolen?

De nieuwe vriendin van Love Island-presentator Viktor Verhulst is een lust voor het oog en zal luisteren naar de naam Sarah Puttemans. De twee zouden elkaar al langer kennen, maar de vonk zou sinds kort pas echt zijn overgeslagen.

Sarah Puttemans is de nieuwe vriendin van Love Island-presentator Viktor Verhulst
Foto van Instagram Sarah Puttermans

Volgens Viktor was het nog een hele opgave de brunette voor zich te winnen. Hij liet weten snel te zijn gevallen voor de charmes van de bloedmooie Sarah. Na veel moeite te hebben gedaan, won dan toch uiteindelijk de aanhouder en zijn de twee nu een officieel koppeltje. En laten we eerlijk zijn: dat is knap werk van Viktor.

Sarah Puttemans op Instagram

Misschien heb je de 21-jarige brunette uit Leuven weleens voorbij zien komen op social media. Dat deze schoonheid afkomstig uit België alle facetten heeft van een mooie vrouw is iets waar we niet lang over te hoeven discussiëren. Met een prachtige uitstraling en een figuur waar je ‘u’ tegen zegt, kunnen wij mannen alleen maar in onze handjes voor klappen. Met zo’n 82,6 duizend volgers vermaakt Sarah heel Instagram met haar gevoel voor mode en zonnige vakantiefoto’s.

Neem hieronder een kijkje naar de Instagram pareltjes van Sarah Puttemans:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Puttemans (@sarahputtemans)