De Nederlandse acteur Barry Atsma

Barry Atsma is een Nederlandse acteur, vooral bekend geworden door series zoals Baantjer, Rozengeur & Wodka Lime en Voetbalvrouwen. Ook speelde hij in films zoals Loft, Mannenharten, Komt een vrouw bij de dokter en Bankier van het verzet.

Fun fact: Barry was ooit begonnen aan een rechtenstudie, maar was al gauw overgestapt naar de Toneelschool. Wat geen slechte beslissing lijkt te zijn geweest!

De woonboot van Barry en zijn vriendin

Barry en Noortje wonen samen in een prachtige woonboot gelegen in het centrum van Amsterdam. In 2018 werd hun eerste dochtertje Bobbi geboren, vorige week maandag verwelkomden zij hun tweede meisje, Sam. De naam van de boot, ‘Mon Bonheur’, ofwel ‘Mijn Geluk’, lijkt z’n werk te doen.

Love Boat Barry Atsma

Noortje kocht de woning in 2015 voor 345.000 euro met een vraagprijs van 359.000 euro, de hypotheek werd bevestigd op een bedrag van 276.192 euro. De boot heeft een woonoppervlakte van 64 vierkante meter en kijkt uit op het Amstel Hotel.

Love Boat Barry Atsma

De boot is voorzien van een ruime woonkamer met veel licht en grote openslaande ramen, en loopt over op een moderne keuken. De slaapkamer zit in een aparte ruimte, met ernaast een kleine maar frisse badkamer. Er is ook een buitenruimte op het aangehangen terras. Er moet waarschijnlijk wel wat ruimte worden gecreƫerd voor de newborn, maar daar wordt vast over nagedacht!

Love Boat Barry Atsma

Love Boat Barry Atsmawoonboot huis Barry Atsma

 

Fan van woningen van BN’ers? Neem dan ook een kijkje in de luxe woonboot van zanger Douwe Bob.