De carrière van Gio Latooy

Gio Latooy is een 24-jarige vlogger. In het begin van zijn carrière op YouTube deelde hij vooral gamevideo’s. Zijn kanaal heette GamePlayWorldXL, maar naarmate hij meer aandacht kreeg, begon hij ook te vloggen over zijn dagelijks leven en familie. Hij veranderde de naam naar Gio en het kanaal werd meer lifestyle-gerelateerd. De vlogger uploadt iedere dag om 17:30 een video over zijn dagelijkse leven. In 2019 begon hij een extra kanaal genaamd Gio2, waarop hij Let’s Play video’s deelt.

Buiten zijn YouTube-carrière heeft de vlogger ook een carrière als acteur. Hij speelde de hoofdrol in de film Project Gio en speelde in films zoals Misfit, Storm: Letters van Vuur en De Film van Dylan Haegens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Wat is het salaris en vermogen van Gio Latooy?

Na al deze informatie is het wel overduidelijk dat de YouTuber niet snel in de geldproblemen zal zitten. Het exacte vermogen van Gio Latooy is helaas onbekend, maar door sommige bronnen wordt er geschat op een vermogen van 1,5 miljoen euro. Dit verbaast ons helemaal niks na het zien van zijn reusachtige villa. Ook gaat er rond dat Gio met zijn YouTube-kanaal ongeveer 20.000 euro per maand verdient, wat alleen gebaseerd is op het aantal views. Waarschijnlijk zal het nog een stuk hoger zijn als je de samenwerkingen, sponsors en zijn inkomsten van zijn merchandise meetelt. Ooit heeft de vlogger ook verteld dat hij 60.000 euro had verdiend aan één samenwerking. Bizar, en dat op je 24e. Eén ding is in ieder geval zeker: deze jongen heeft het goed voor elkaar