Wie is Gio Latooy?

Nooit van Gio Latooy gehoord? Dan volgt hier een kleine biografie. Deze YouTuber heeft een kanaal met 1,33 miljoen abonnees. Denk niet dat zijn succes uit de lucht komt vallen, want hij heeft hier 8 jaar lang hard aan gewerkt om op zijn huidige niveau te komen. Elke dag plaatst hij een vlog over zijn leven en de Rotterdammer heeft hier een grote schare fans mee vergaard. In een van zijn recente vlogs laat hij deze fans bijvoorbeeld zijn nieuwe auto zien. En wat een bak is dat!

Jeep Wrangler Brute

Gio Latooy heeft zijn slag geslagen bij Zeeuw Automotive en een Brute (naam van het model) Jeep Wrangler gekocht. Een auto die ook niet verkeerd zou staan bij een rapper of profvoetballer en Gio zegt dan ook gekscherend dat hij zich het baasje voelt in deze auto. Hij mag zich dat zeker voelen want de specificaties van deze bak zijn om over naar huis te schrijven. Dit komt omdat de auto flink is gepimpt door de mannen van Brute. De Jeep Wrangler is al een puike wagen want hij heeft zo’n 379 pk, gaat van 0 naar 100 kilometer in 6,5 seconden en bereikt een topsnelheid van 177 kilometer per uur. Prima voor zo’n gevaarte, maar wat het helemaal speciaal maakt is hoe ze het uiterlijk hebben aangepakt.

Met een nieuw jasje en 22 inch-wielen is het een auto geworden die heel wat aandacht zal trekken. Hiervoor heeft hij dan ook flink in de buidel moeten tasten. Voor de aankoop heeft hij bijvoorbeeld zijn Porsche Cayenne CoupĂ© ingeruild, waardoor hij korting heeft weten te bemachtigen. Op de website van Zeeuw Automotive is te zien dat de Brute Jeep Wrangler zo’n 134.950 euro kost, maar dit kan hoger zijn uitgevallen door extra toevoegingen. Naast zijn sportieve wagen in de vorm van een Ferrari, heeft Gio nu dus ook een robuuste bak om mee rond te rijden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeeuw Automotive (@zeeuw_automotive)