Is ze getipt door de roddelkanalen?

Bibi Breijman en Waylon hebben al een aantal jaar een relatie. Ondertussen hebben ze twee kinderen samen, wonen ze samen in een prachtig huis en lijkt alles koek en ei tussen de twee. Of kunnen we toch beter zeggen: leek? Op het roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer werd gedeeld dat Waylon vreemd zou zijn gegaan tijdens de kraamweek van Bibi. Uiteindelijk kwam Waylon zelf met een excuus aan Bibi op Instagram. Deze heeft hij nu na minder dan een week weer verwijderd.

Maar het is erg opvallend en misschien wel héél toevallig heeft Bibi een tijdje geleden een woning in Den Haag heeft gekocht. Deze woning is alleen van haar, de naam van van Waylon komt niet in de akte voor. Is Bibi misschien al eerder getipt door Yvonne, voordat zij dit nieuws naar buiten bracht?

Bibi Breijman steekt de handen uit de mouwen voor haar eigen huis

Bibi kocht dus in haar eentje een huis in Den Haag voor een bedrag van 340 duizend euro. Dit is 15 duizend euro boven de prijs dat voor het huis gevraagd werd. Echter moet er nog wel veel aan gebeuren, het is namelijk een echte kluswoning. We hopen dat ze wat hulp krijgt met de verbouwing, want we kunnen ons niet voorstellen dat ze dit helemaal in haar eentje gaat opknappen.

Even over de woning: het is een benedenwoning met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter. We tellen twee slaapkamers en één badkamer, ook is er een half open keuken die via een bar uitkijkt op de woonkamer. Verder kunnen Bibi en de kinderen genieten van een grote tuin met een oppervlakte van 70 vierkante meter.

woning-bibi-breijman
Bron: BekendeBuren
woning-bibi-breijman
Bron: BekendeBuren

We zijn benieuwd of Bibi uiteindelijk in haar eentje in de woning zal gaan wonen, of dat ze toch met Waylon in hun oude woning blijft en dat ze deze woning zal gaan verhuren. De tijd zal het leren.