It’s getting hot (tub) in here

‘So take off all your clothes en trek je bikini aan’, is je nieuwe vaste tekst die je tegen je dates zegt die je bij jou thuis uitnodigt. Maar niet zonder een beetje inzet en doorzettingsvermogen. Want een hot tub bouwen in je eigen achtertuin is niet in één handomdraai gebeurd.

 

Hoe bouw jij je eigen hot tub in de tuin?

Reken er allereerst op dat dit je ongeveer een hele dag gaat kosten, dus neem een dag vrij of plan het in in je weekend. Dan weet je in ieder geval dat je je in alle rust op dit project kan gaan richten.

Daarnaast is het belangrijk om – voordat je begint met bouwen – je te bedenken wáár je de hot tub precies wil gaan neerzetten. Stel jezelf vragen zoals: is er überhaupt genoeg ruimte in mijn tuin? Is de vloer ‘waterpas’? Is er een stroomaansluiting in de buurt? Is er mogelijkheid tot het plaatsen van goede verlichting? Denk bijvoorbeeld aan het installeren van buitenlampen op zonne-energie, praktisch én eco bewust. En zorg dat je een handige plek uitkiest, want als ie eenmaal staat is verplaatsen niet meer zo ideaal.

Als je alles organisatorisch hebt uitgezocht kan het bouwen beginnen. Kijk de YouTube video hieronder om alle stappen grondig te kunnen doorlopen.

Geen spannende dates op de planning? Dan is het een ideaal plekje voor ontspannende me-time momenten en zorgt een hot tub in je achtertuin ook voor de ideale chill avond met vrienden. Zij nemen het bier mee, jij zet de hot tub aan. Enjoy!