De nieuwe auto van YouTuber Gio Latooy

De zaken gaan goed bij de 22-jarige Gio Latooy. Hoe hij een aantal jaar geleden YouTube land verraste met een in één keer afbetaalde woning in Rotterdam, trotseerde Gio Latooy maanden geleden de wegen met zijn Range Rover SVR, kocht hij enige tijd geleden een Porsche Cayenne Coupé en trakteerde hij zichzelf onlangs weer met een wel heel merkwaardige auto. En vraag je jezelf af hoe hij zichzelf dit allemaal kan veroorloven? De YouTuber beschikt over een YouTube kanaal van zo’n 1,3 miljoen abonnees.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Hij voedt zijn kijkers iedere dag met de nodige portie aan amusement en neemt zijn kijkers iedere dag mee in zijn leven. Daarnaast schitterde Latooy in een film over het leven van zichzelf, blijkt zijn merchandise hem heel wat op te leveren en sluit hij zich regelmatig aan bij samenwerkingen met grote merken.

Zijn nieuwe auto is de Ferrari 458 Speciale

Gio werd afgelopen weekend volledig in stijl naar locatie vervoerd. De onthulling van de nieuwe bolide vond plaats in een enorme hangar en werd bekleed als een ware show. Familie en vrienden stonden met open mond te kijken hoe de 22-jarige Gio het doek van zijn nieuwe Ferrari 458 Speciale liet verdwijnen. De YouTuber kon zijn geluk niet op en wij snappen heel goed waarom. De 4,5-liter V8 produceert 605 pk, bij 9.000 toeren per minuut. De wagen is een van de laatste exemplaren Ferrari’s met een V8 zonder turbo’s. Daarnaast bereikt het absolute racemonster binnen 3 seconden een snelheid van 100 km/u.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Naast het brommende geluid, waar menig autoliefhebber zijn hart sneller van gaat kloppen, beschikt de bak over een topsnelheid van 325 km/u. Als kers op de taart heeft Gio Latooy de Speciale met zwarte strepen laten voorzien van alle extra’s en moeten wij eerlijk bekennen dat we stiekem een beetje jaloers zijn op de ongekend succesvolle YouTuber. Met een minimaal prijskaartje van €300.000 euro, liet TopGear weten dat de Ferrari 458 Speciale bijna nergens in Nederland te koop is.

Ben jij benieuwd hoe het bestuur van het land zichzelf van A naar B vervoert? Lees dan ook over de bescheiden en de milieuvriendelijke gezinswagen van Hugo de Jonge.