Kruidvat verkoopt een e-bike voor een zeer lage prijs

De e-bike Formula 14.8AH Tourfiets wordt omschreven als een als een sportieve, fris gestelde fiets met voorwielaandrijving. Het rijbereik ligt wel tussen de 100 en 80 kilometer binnen één oplaadbeurt! Zo kan jij eenvoudig grote afstanden afleggen zonder je druk te hoeven maken over een lege batterij. De accu is gemakkelijk te verwijderen en is netjes weggewerkt onder de bagagedrager, waardoor de fiets er bescheiden en normaal uitziet. De fiets heeft automatisch zowel voor als achterverlichting en de banden hebben zijreflectie. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat tegemoetkomers jou niet zullen zien.

In de recensies wordt de fiets beschreven als een lichte fiets die gemakkelijk op te laden is. Het acculevel kun je eenvoudig zien op het stuur zodat je nooit met een lege accu op de weg zal staan. Want geloof ons, daar word je niet vrolijk van. Ook kun je op de display het ondersteuningsniveau en wandelstand (6km/u) bekijken.

elektrische fiets kruidvat goedkoop

De normale adviesprijs van deze elektrische fiets bedraagt 1.399 euro, maar gelukkig heeft de Kruidvat deze (al redelijk lage) prijs nog verder naar beneden geschroefd. Nu kan je deze e-bike namelijk al aanschaffen voor slechts 849 euro.