Zeer unieke woning in Amsterdam te koop op Funda

De woning gelegen aan de Keizersgracht heeft een woonoppervlakte van maar liefst 224m2. Deze authentieke woning in hartje Amsterdam is gebouwd in 1672 en bestaat uit drie kamers, waarvan één slaapkamer. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Dit huis is ook nog eens heel goed bereikbaar. Zo is de woning op loopafstand gesitueerd van een treinstation en het centrum van Amsterdam.

Een pand met een heel opvallend interieur

Dit unieke huis in het hart van de Amsterdamse grachtengordel heeft een zeer opvallend interieur. De entree bevindt zich bij de open keuken en eethoek. De grote aangrenzende woonkamer met een plafondhoogte van 3.44 meter heeft een werkende open haard en originele dubbele openslaande deuren naar de monumentale tuin. Het huis combineert een onderscheidende mix van hedendaagse en historische architectuur en geeft een gevoel van ruimte en traditie. Wat voornamelijk de aandacht trekt bij deze woning, is de Ferrari en de twee motoren. Er is zelfs een oplaadpunt aanwezig voor elektrische auto’s.

Woning Amsterdam Funda

Deze prachtige woning is volledig gerenoveerd in 2009 en de buitenzijde is in 2021 opnieuw afgewerkt. Het geheel beschikt over een alarminstallatie, een inpandige garage geschikt voor één auto en ook een prachtige en ruime achtertuin die voorzien is van een mooie fontein en terras. Dat is lekker voor wanneer je even wil ontspannen in de buitenlucht op een zomerse dag.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze luxe woning in het hart van Amsterdam is zeker niet goedkoop. Zo bedraagt de vraagprijs van dit huis maar liefst €2.450.000. Dat is uiteraard een aardig hoog prijskaartje, maar als koper krijg je wel een prachtige en ruime woning in het hart van Amsterdam er voor terug. Zie hieronder maar eens een paar foto’s van deze unieke woning in Amsterdam (Bron: Funda):

funda keizersgracht woning te koop amsterdam

Funda woning Amsterdam grachtengordel

Funda Woning Amsterdam luxe