Maak kennis met Isabella Kroon

Isabella Kroon is een Nederlandse dame die door het leven gaat als succesvol model. Ze begon haar carrière op haar 14de en sindsdien is het balletje gaan rollen. Inmiddels heeft ze getekend bij Talent Model Management en het lijkt erop dat ze genoeg klussen heeft. Door deze modellencarrière heeft Isabella al veel bijzondere shoots mogen doen, waar telkens weer een spannend randje aan zit. Want door Isabella haar zwoele blik, lange lokken en fantastische figuur weet zij ons iedere keer weer helemaal in te pakken.

Naast haar eigen modellencarrière denkt Isabella ook aan anderen. Zo hoopt zij een arts (gespecialiseerd in kinderoncologie) te kunnen worden. We kunnen dus wel stellen dat deze hardwerkende dame een prachtige mix is van beauty & the brains.

De gewaagde foto’s van het Nederlandse model op Instagram

Door haar schoonheid is het Nederlandse model ook een hit op sociale media. Zo heeft Isabella Kroon inmiddels ruim 50.000 volgers op Instagram weten te verzamelen en deze volgers voorziet zij net als bij haar shoots van hele gewaagde foto’s. Zo is zij regelmatig te bewonderen in lingerie of bikini en neemt zij telkens weer een hele verleidelijke poses aan. Iets waar wij het enorm warm van krijgen.

Verder is op haar Instagram te zien dat Isabella in haar vrije tijd veel in de sportschool te vinden is om haar afgetrainde lichaam te onderhouden. Door haar passie voor sport is zij dan ook in een sneak peek te bewonderen van de nieuwste video van Saints & Stars. Maar naast dat sporten weet Isabella ook heel goed hoe zij tot rust moet komen. Ze heeft een liefde voor reizen en is de afgelopen tijd naar Malta, Zwitserland en Bonaire geweest. En dat laatste tripje bracht dan ook de nodige bikini foto’s met zich mee. Kortom, Isabella Kroon is een prachtige dame en lijkt alle boxen aan te tikken. Zie hieronder dan ook een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram van het model:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabella Kroon (@isabellakroon)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabella Kroon (@isabellakroon)