De mooiste vrouwen uit Rusland op Instagram

Wie weleens in Rusland is geweest, zal kunnen beamen dat veel vrouwen er daar tiptop bij lopen. Hoge hakken, stijlvolle kleren en opvallende verschijningen zorgenĀ  ervoor dat het straatbeeld flink wordt opgevrolijkt. Deze vijf Russische vrouwen op Instagram bewijzen deze stelling dan ook zonder meer.

1. Tanya Mityushina

Deze 28-jarige dame is een klassieke schoonheid. Stond in de Sports Illustrated Swimsuit Issue en werd daarna razend populair. Duidelijk een van de mooiste vrouwen uit Rusland. Tanya Mityushina, onthoud die naam!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Mityushina (@mit_tanya)

2. Nata Lee

Deze dame staat bekend als Nata Lee, maar haar volledige naam is Natalya Krasavina. Ze werd twee jaar geleden verkozen tot knapste vrouw ter wereld dus kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. Daarnaast is ze werkzaam als DJ en model. Met ruim 6 miljoen volgers is zij een van de populairste en knapste vrouwen uit Rusland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha (@natalee.007)

3. Victoria Bonya

Is met haar 42 jaar alweer wat ouder dan de rest op de lijst, maar dat is aan haar uiterlijk amper te zien. Ze is werkzaam als presentatrice en model en een beeldschone dame. Met bijna 8 miljoen volgers op Instagram behoort ze zeker tot een van de knapste vrouwen uit Rusland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

4. Irina Shayk

De voormalige vriendin van Cristiano Ronaldo is al sinds 2004 actief als model en nog steeds pas 35 jaar oud. Irina Shayk heeft maar liefst 15 miljoen volgers en dankt haar populariteit onder meer aan haar vele fotoshoots voor Sports Illustrated.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

5. Sveta Bilyalova

Met haar 32 jaar op deze aardkloot heeft Sveta Bilyalova al heel wat mannen verliefd gemaakt. Ze poseert graag op zonnige stranden en dus duidelijk niet zo’n fan van de kou in haar vaderland. Deze dame behoort ongetwijfeld tot een van de mooiste Russische vrouwen ter wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily)