Nata Lee, oftewel Natasha

Ze komt uit Moskou en ziet de professionele fotograaf Alexander Mavrin heel vaak. Hij is de geluksvogel die alle plaatjes mag schieten en op de gekste manieren Nata Lee vast weet te leggen. Of het nou met een open bloesje op het strand is, of wanneer ze in het zwembad drijft met een doorschijnend shirtje. Op elke mogelijke manier die maar aantrekkelijk kan zijn en vanuit elke hoek wordt ze vastgelegd om de volgers maar tevreden te houden. Hoeveel mensen zouden niet in de schoenen willen staan van de fotograaf, om elke dag met zo iemand te mogen werken?

Mooi zijn is topsport

Nata Lee werkt dan ook wel keihard voor haar lichaam, dat de perfectie lijkt te naderen. Als je een lichaam wil behouden dat zó sportief en afgetraind is maar toch elegant blijft moet je bijna elke dag trainen en constant op je voeding letten. Een paar dagen minder opletten is voor perfectionisten als haar waarschijnlijk niet mogelijk, want juist als je op vakantie bent wil je mooie vakantiekiekjes van jezelf delen. En dan dacht jij dat lekker bezig was met een paar keer per week trainen.

Kijken, kijken, kijken

We kunnen wel uren naar Nata Lee kijken, die van de modellen die we kennen relatief weinig make-up draagt. Soms zie je dames op Instagram voorbijkomen die er heel nep uit zien, maar op de een of andere manier weet Nata Lee dat goed te verbergen. Net als Sara Underwood staat ze graag op plekken waar de zon schijnt en ze toch nat wordt. Vele uren worden ook doorgebracht op een strandbedje in de zon, waar ze kan zonnen en toch zo weinig mogelijk tan-lines krijgt. Hoe ze dat doet, zie je op haar Instagram-pagina, waar we hier een kleine selectie van hebben samengesteld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha (@natalee.007)