Clarissa Bowers komt uit een militaire familie

Deze schoonheid doet de opleiding tot neurowetenschapper in Nashville aan de Vanderbilt University. Ze komt uit een militaire familie en dat is dan ook een grote inspiratie voor haar. Clarissa Bowers wil namelijk verpleegster worden die operaties uitvoert bij soldaten die in de oorlog gewond zijn geraakt.

 

Ambassadeur voor Healing the Children

Clarissa Bowers is ook ambassadeur voor Healing the Children. Dit is een internationale organisatie die medische zorg verleent voor kinderen die in zwaar weer verkeren door bijvoorbeeld financiële problemen. Voor de organisatie voert ze operaties uit, geeft ze medisch advies en haalt ze geld op. Clarissa Bowers is dus een bezige bij. Sinds 2019 heeft ze er nog een taak bijgekregen bij Healing the Children. Ze is daar namelijk het hoofd geworden van een team dat nazorg verleent aan kinderen die het nodig hebben.

Clarissa Bowers was America’s Miss World 2017

Je kan al snel constateren dat het een buitengewoon mooie vrouw is. Het zou zonde zijn om daar niets mee te doen, en dat heeft ze zelf ook gerealiseerd. Zo heeft ze geregeld meegedaan aan schoonheidswedstrijden. Het mag geen verrassing heten dat ze hier erg succesvol in is geweest. Ze won in 2017 America’s Miss World en ze eindigde in de top 15 van the Miss World 2017.

 

Meer foto’s van de pure schoonheid

Deze beauty is één meter en 80 centimeter lang en heeft groene ogen waar ze elke man mee in verlegenheid brengt. Haar Instagram staat vol met plaatjes waar je het liefst de hele dag naar kijkt. Omdat dat toch niet zo’n goed idee is hebben wij de beste foto’s van haar geselecteerd:

Bekijk de foto hier