Een betaalbaar en mooi horloge

Er zijn een aantal items die het investeren meer dan waard zijn. Wij van zijn van mening dat het horloge ook in deze categorie valt. Het accessoire is immers iets dat je outfit helemaal afmaakt. Daarentegen kan een goedkoop horloge weer afbreuk doen aan je stijl. Maar er zijn wel degelijk relatief goedkope horloges te vinden die toch stijlvol zijn. Deze kun je goed rocken als een ‘horloge voor erbij’. Niet elk horloge past namelijk bij iedere outfit. Een man dient dan ook meerdere klokjes te hebben in verschillende stijlen.

Schaf een goedkoop horloge aan voor verschillende looks

Horloges zijn er dus in veel verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een analoog model of juist een digitaal horloge. Ook smartwatches zijn een sportieve en stoere keuze. Niet elk horloge past echter even goed bij al jouw kleding. Draag jij een net pak voor een feestelijke gelegenheid, dan wil je daar waarschijnlijk ook een klassiek model bij. In dit geval kan het verstandig zijn om toch te investeren in een horloge. Hou dan wel rekening met de 10 punten waar je rekening mee moet houden bij het investeren. Ga je uit of heb je een sportieve bezigheid, dan zijn andere horloges weer meer geschikt.

Wij selecteerden daarom 10 mooie exemplaren die minder dan 100 euro zijn.

 

De juiste exemplaren

Volgens horloge verzamelaars zijn er maar liefst 10 exemplaren die elke man moet bezitten. Het is dus niet zo gek om aan het ene model meer geld uit te geven dan aan de ander.