Chantal Janzen heeft het goed voor elkaar

Chantal Janzen hadden we eerder al opgenomen in ons lijstje van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar. Je kan namelijk nauwelijks zien dat ook zij langzaamaan een beetje ouder begint te worden. Daarnaast is Chantal Janzen een ontzettend succesvol en vooral leuk persoon. Ook in haar privéleven gaat het haar voor de wind.

Sinds 2014 is ze getrouwd met Marco Geeratz, met wie ze nu nog steeds samen is. Het stel heeft samen twee zoons. Echter was Marco, voor hij een relatie kreeg met Chantal, al eens eerder getrouwd geweest. Uit dit huwelijk had Marco twee dochters en een zoon. Dit heeft ervoor gezorgd dat Chantal stiefmoeder is geworden. Bij één van haar stiefdochters, Esmee Geeratz, staan we graag wat langer stil. Ondanks dat ze geen ‘echte’ dochter is van Chantal, lijkt ze toch een bepaalde schoonheid van haar over te hebben genomen.

View this post on Instagram

Paste e basta 🍝

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz) on

Esmee Geeratz had zomaar de echte dochter van Chantal kunnen zijn

Esmee en Chantal lijken een goede klik te hebben. Chantal Janzen heeft namelijk een eigen mediaplatform en magazine waar haar stiefdochter Esmee werkzaam is. Dat is overigens niet haar enige baan. Zo is ze ook nog stylist bij een atelier. Haar stiefmoeder is niet de enige connectie die ze heeft met bekend Nederland. Zo heeft ze een relatie met de zoon van Joop van der Ende: Vincent van der Ende. Hij is zelf vooral actief in Los Angeles als dj en producer. Wij snappen wel dat hij voor de inmiddels 29-jarige Esmee is gevallen. Hieronder hebben we de beste foto’s van Esmee Geeratz voor je geselecteerd:

View this post on Instagram

My new born and I went to the museum 🍞

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz) on