De Russische tweeling Anya en Kris

Anya en Kris behoren tot het selecte gezelschap van beroemde Russische dj’s. Tot voor kort was hun bekendheid alleen een feit binnen de Russische landsgrenzen, maar dat dit gaat veranderen is  slechts een kwestie van tijd. Inmiddels timmert de Russische tweeling hard aan de weg en is hun muziek ook te beluisteren op specifieke websites voor DJ’s zoals Beatport.

Knappe vrouwelijke dj’s

Hun talent als dj is niet het enige wat zorgt voor de aandacht om social media. Hun verschijning speelt hier ook een grote rol in. De tweeling verschijnt op podia in exact dezelfde kleding en hebben regelmatig een klein dansje ingestudeerd die zij samen tijdens de act uitvoeren.

Inmiddels zijn de twee zussen ook actief op social media en kunnen we dus nog extra genieten van hun muziek en hun foto’s. We zijn dan ook niet de enige die hen graag zien, de dames hebben inmiddels een indrukwekkende fanbase opgebouwd. Momenteel telt het account van de tweeling al meer dan 950 duizend volgers en zijn ze hard op weg om het miljoen aan te tikken. Zie hieronder een aantal berichten van de Instagram van de Russische tweeling:

Heb jij een zwak voor mooie dames achter de draaitafel? Dan wil je de knappe Deborah de Luca zeker ook kennen.