Wie is Deborah de Luca?

Deborah de Luca werd geboren in de meest beruchte maffiastad van Italië, Napels, waar ze ook is opgegroeid. Als mid-twintiger ging Deborah op zoek naar haar passie en die had ze gevonden, beats maken. Deborah bleek uiteindelijk erg getalenteerd te zijn en al haar harde werk werd beloond. Op dit moment leeft ze haar droom en reist ze (mits alles het toelaat) van land naar land om haar optredens te geven. Sinds 2013 heeft Deborah verschillende soloalbums uitgebracht, die te beluisteren zijn op Spotify. Zie hieronder één van haar optreden in Frankrijk:

Meer dan alleen een dj

Voordat Deborah dj werd, had ze veel andere dingen uitgeprobeerd. Als tiener was ze naar Noord-Italië verhuisd om daar de opleiding fashion designer te volgen. Al snel kwam ze erachter dat dit totaal niks voor haar was. Deborah werd erg aangetrokken tot het nachtleven, hier wilde ze iets mee doen. Eerst begon ze als serveerster in verschillende clubs. Dit vond ze ook maar niks, daarna is ze een aantal jaar danseres geweest (wat kan deze vrouw niet hè).

Uiteindelijk is ze als twintiger teruggegaan naar Napels om hier haar echte droom te volgen en nu zijn we weer bij het heden. Ze heeft sinds maart 2013 haar eigen record label (Sola_Mente Records) opgericht, heel veel muziek uitgebracht en talloze optredens gegeven. Als je van techno houdt, zou het een goed idee zijn om naar één van haar optredens te gaan, mooie Italiaanse vrouw met goede muziek? Als je er zo naar kijkt zijn er geen nadelen.

Grote hit op Instagram

Deborah de Luca scoort niet alleen met haar dj sets, op social media is ze een heel fenomeen. Met haar 1.6 miljoen volgers is ze aardig bekend rond de wereld. Ze is misschien nog wel een grotere hit op Instagram dan op Spotify. Mensen gaan naar haar muziek luisteren, omdat ze haar mooi vinden en blijven luisteren omdat ze veel talent heeft, is het misschien dan toch wel een voordeel als je groter bent op Instagram dan je eigen muziek? Al met al doet Deborah het erg goed in haar leven.

Hier nog een paar Instagram foto’s van Deborah:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Deborah De luca (@deborahdeluca)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Deborah De luca (@deborahdeluca)

Als je Deborah al een mooie vrouw vond, check dan zeker de 5 knapste techno DJ’s.