Kim Feenstra haar halfzus Ruby

Kim Feenstra komt uit een groot gezin en heeft in totaal drie halfzussen. Eerder hebben wij jullie al voorgesteld aan de prachtige Isa Faye, maar vandaag is het de beurt aan Ruby om in het zonnetje te worden gezet. In het dagelijks leven is Ruby net als haar halfzus Kim Feenstra werkzaam in de modellenwereld, alleen staat zij niet voor de camera, maar houdt zij zich achter de schermen bezig met modellen. Zo is zij head booker en manager voor de modellen bij het modellenbureau VDM Model Management.

Ze weet dus heel goed hoe ze de belangen van topmodellen moet behartigen. In onze ogen zou Ruby ook zelf  aan de bak kunnen als model. Want met haar prachtige blonde lokken, lichte ogen en afgetrainde lichaam is zij een prachtige jongedame.

Ruby Burger is zelf ook on fire op Instagram

Ruby is ook actief op Instagram en hier kunnen een glimp van haar privéleven opvangen. Zo is te zien dat zij in haar vrije tijd net zoals haar zussen veelal de sportschool te vinden is en ons regelmatig verblijdt met de leukste outfits tijdens het sporten. Verder vindt Ruby het ook heerlijk om regelmatig een feestje mee te pakken, maar weet zij ondanks haar drukke leventje ook heel goed hoe zij tot rust moet komen.

Zo plaatst zij regelmatig jaloersmakende foto’s tijdens haar tripjes naar onder andere Berlijn en Gambia. Waar zij genoot van de parelwitte stranden met een bikini aan. Hier ziet Ruby er telkens weer fantastisch uit. Het zou ons dan ook niet verbazen als deze bloedmooie vrouw ooit nog eens in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland verschijnt. Hoogste tijd dus om Ruby te gaan volgen op sociale media en deze foto’s geven je alvast een voorproefje van haar Instagram-account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RUBY J. BURGER (@ruubsterj)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RUBY J. BURGER (@ruubsterj)