De halfzussen van Kim Feenstra

Kim Feenstra komt uit een groot gezin en heeft in totaal drie hele knappe halfzussen. Vandaag zetten we een van haar zussen in het zonnetje, en dat is niemand minder dan Isa Faye Burger. Isa Faye is de jongste van het stel, maar timmert inmiddels aan de weg als model en weet net als Kim de camera iedere keer weer helemaal in te pakken. Zo staat zij onder contract bij het modellenbureau New Generation Models en heeft zij shoots mogen doen voor verschillende merken. Ook heeft de blondine de catwalk al mogen betreden tijdens de Fashion Week in Den Haag. Het is dus geen geheim dat Isa Faye de carrière van haar grotere (half)zus achterna gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door isa faye burger (@isafaye.b)

Maar modellenwerk is niet de enige passie van Isa Faye. Zo is haar hart vol van reizen en heeft zij jaloersmakende locaties bezocht. De afgelopen tijd was zij namelijk te vinden op de prachtige stranden van de Dominicaanse Republiek, maar heeft zij ook Costa Rica, Gambia en Panama bezocht.

Isa Faye Burger op Instagram

Verder is Isa Faye ook lekker bezig op de socials. Zo heeft zij ruim vijf duizend volgers weten te verzamelen op Instagram, die zij regelmatig voorziet van de leukste foto’s tijdens haar reizen. Op deze shots zie je Isa Faye regelmatig op parelwitte stranden met een bikini aan. Eerlijk is eerlijk: dat vinden wij zeker geen straf om naar te kijken. De blondine heeft een prachtige lach en een afgetraind lichaam. Ook zien we dat Isa Faye naast het reizen regelmatig terugkeert naar Amsterdam om de leukste feestjes mee te pakken en tijd met haar vrienden en haar familie door te brengen. Hoogste tijd dus om Isa Faye te gaan volgen op sociale media en deze foto’s geven je alvast een voorproefje van haar Instagram-account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door isa faye burger (@isafaye.b)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door isa faye burger (@isafaye.b)