Erik Dijkstra en zijn vrouw zijn na zeventien jaar uit elkaar

Erik Dijkstra (46) is een Nederlands journalist en presentator. De meeste mensen kennen hem van Per Seconde Wijzer en Tour de Jour. Dijkstra zit momenteel in een strijd met zijn ex om een woning in Amsterdam. De twee waren maar liefst zeventien jaar lang samen, maar daar is helaas een eind aan gekomen. Hester van Dijk en Erik Dijkstra hebben samen twee kinderen en hebben een paar jaar geleden ook een prachtige eengezinswoning in Amsterdam op de kop weten te tikken. Hier betaalde het (ex-)koppel destijds het grote bedrag van maar liefst 805.000 euro voor.

Naar verluidt zijn de twee in een strijd beland om deze woning. Want wie gaat hier nou blijven wonen en wat is nou goed voor de kinderen? Geen makkelijke situatie dus.

De prachtige woning in Amsterdam

Deze prachtige woning in Amsterdamse woning is gebouwd in 1999 en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 150 m2. Het geheel beschikt over vijf kamers, allen verdeeld over twee woonlagen. Dit huis is ook nog eens heel duurzaam, kijkend naar het energielabel A. De woonkeuken is op maat gemaakt en is voorzien van nieuwe en moderne inbouwapparatuur. Ook beschikt het over een inpandige garage, waar je eenvoudig de mooie wagen kwijt kan. Zie hieronder een aantal foto’s of kijk op de website van BekendeBuren:

Amsterdam woning Erik Dijkstra

Erik Dijkstra woning amsterdam