De landen met het hoogste libido

Als we de resultaten van het Durex-onderzoek mogen geloven, dan is de frequentie waarmee in het bed wordt gestoeid, afhankelijk van het land waar men woont. Dat is dus belangrijke informatie, zeker als je op vakantie graag wilt scoren. De top 10 ziet er als volgt uit.

 

10. Mexico

Over Latina’s kunnen we kort zijn, die hebben immers de reputatie behoorlijk actief te zijn als het gaat om het bedrijven van de liefde. Dat wordt overigens ook van overheidswege gestimuleerd en de kleine Mexicanen weten dus al op jonge leeftijd wat er met de horizontale tango wordt bedoeld. Wil je als vrijgezel dus even flink feestvieren, dan kan Mexico een prima starpunt zijn. Zorg er wel voor dat je een woordje Spaans spreekt, dat maakt het een stuk eenvoudiger om een dame op te pikken.

9. Zwitserland

Je zou het niet denken, maar de Zwitsers weten meer over de liefde bedrijven dan over chocolade of kaas. Ze mogen dan wel bekend staan als neutraal in politieke kwesties, in bed gaan de remmen wel los. Afgezien van hun bovengemiddelde prestaties in bed, is ook de betaalde liefde volledig legaal. De Zwitsers zijn dan ook niet vies van een date met een escort dame. Jaarlijks wordt er zo’n 350.000 maal gebruik gemaakt van deze vorm van dergelijke dienstverleningen.

8. Spanje

Alhoewel Spanjaarden ogenschijnlijk rustig en zelfs conservatief zijn, gaat dit niet op voor de vrouwen. Blijkbaar heeft de Spaanse cultuur een niet onaanzienlijke invloed op de hormonen en beschikken de Spaanse vrouwen over een niet aflatende behoefte. Ben je dus van plan om een gedenkwaardige vakantie te organiseren, dan is Spanje een goede optie.

7. Maleisië

Goed, het is iets verder van huis, maar wat je van ver haalt, kan best lekker zijn. Dat geldt zeker voor Maleisië. Dit land lijkt oerconservatief, maar de schijn bedriegt. Neem je tijd om de bevolking te leren kennen en je weet al snel waar je moet zijn voor een meer dan opwindende vakantie. In Kuala Lumpur is de Aloha bar, de Poppy Bar of de Rum Jungle ideale uitgangspunten, maar voor een echt feestelijke avond ga je naar de Beach Club. Houd er overigens wel rekening mee dat je veel zogenaamde freelancers of ‘bargirls’ zult ontmoeten, maar het is de investering zeker waard.

6. Italië

Hoe zuidelijker in Europa, des te wilder de nachten kunnen worden. Mocht je Spanje bijvoorbeeld toch iets te soft vinden, probeer dan je geluk in Italië. Een goed leven onder de lakens is voor veel Italianen een vast onderdeel van een gelukkig leven, dus je weet wat je kan verwachten. Overigens zijn het niet alleen de jongeren die in bed bijzonder actief zijn, uit onderzoek blijk dat ook ouderen nog zeer regelmatig van bil gaan.

5. Polen

Polen heeft de naam conservatief te zijn, maar dat geldt niet voor de manier waarop men tegen actie in bed aankijken. Polen heeft zelfs een bijzonder festival waar je terecht kan voor de nieuwste ontwikkelingen op dit spannende gebied. Dat zou natuurlijk nooit een succes zijn als de bevolking niet regelmatig in bed gaat liggen stoeien.

4. China

Het China van nu is heel anders dan in de tijd van de Culturele Revolutie. Je zal het wellicht niet willen geloven, maar alleen Peking heeft al meer dan 5000 winkels waar ‘stoute spulletjes’. Dat de Chinezen preuts zouden zijn is dus echt achterhaald. Daarnaast is China de grootste producent van speeltjes, dus ga maar na wat de mentaliteit is van de Chinezen.

3. Rusland

Als het om de Russische dames gaat zitten wij altijd op het puntje van onze stoel. Sinds de val van het communisme hebben de Russen de activiteiten onder de lakens herontdekt en zijn ze bezig met een forse inhaalslag. Het gevolg is dat steden als Moskou behoorlijk veel bars hebben waar je prima kunt versieren aangezien mensen met het hoogste libido zich hier bevinden

2. Brazilië

Latijns-Amerika blijkt een bijzonder continent. Denk maar aan de mooie stranden en vrouwen met weinig verhullende kleding. Wil je dus niet alleen je ogen de kost geven, maar ook wat presteren, ga hier dan vooral naar toe. Eigenlijk hoeven we je geen tips te geven, maar voor de zekerheid benoemen we enkele interessante plekken. Bezoek in Rio in ieder geval de wijk Lapa. Het is een grote feestlocatie met clubs en meer vrouwen dan je voor mogelijk houdt.

1. Griekenland

Uiteraard hoef je niet heel de wereld af te reizen om je libido een boost te geven. Griekenland is relatief dicht bij en staat in onze top tien op de eerste plaats. Dat heeft uiteraard alles te maken met de oudheid. We durven het zelfs aan om te zeggen dat goede actie in bed in het DNA van de Grieken zit.

Natuurlijk ga je naar Griekenland vanwege de stranden, maar ook op andere plekken kun je met een beetje geluk voldoende actie verwachten. Zo heb je in Athene het Hoxton in de Gazi-wijk, een trendy bar waar veel backpackers komen. Ook het eiland Corfu mag je als vrijgezel niet overslaan al was het alleen maar vanwege de beruchte pick-up bar The Pink Palace.