Wie is Indigo Oord?

Indigo Oord is een 23-jarige model die meedeed aan het programma De Bachelor, waarin Thomas van der Vught op date ging met verschillende vrouwen. Ze is hierdoor al snel bekend geworden vanwege haar schoonheid. Helaas is het niets geworden tussen de twee, maar deze prachtige dame hoeft zich geen zorgen te maken, want ze heeft nog genoeg andere mannen voor haar in de rij staan.

Het model beschrijft zichzelf als een echte levensgenieter en iemand die geen nee zegt tegen een feestje.”Ik ga er graag op uit en het liefst naar een vet house- of technofestival. Het hoeft alleen niet altijd zo druk hoor, een weekendje weg met vriendinnen en ouderwets spelletjes spelen kan ik ook gelukkig van worden.” 

Ook heeft ze een passie voor reizen en zou ze graag meer van de wereld willen ontdekken. Ze doet er alles aan om haar dromen achter na te gaan en ooit wil ze ook haar eigen beauty- of fashionlijn beginnen. Kortom: ze lijkt het totaalpakketje, toch?

Ze steelt de show op Instagram in lingerie

Op Instagram heeft het model bijna 100.000 volgers en hier plaatst ze vooral mooie plaatjes uit shoots en foto’s van haar heerlijke feest- en vakantieleven. Recent heeft ze een nieuwe video geplaatst die bij veel mensen aardig in de smaak valt. Het model is te zien in schitterende lingerie van het merk Intimissimi (van een speciale collectie van Jennifer Lopez). Deze draagt ze terwijl ze pasta eet. Onder de video vermeldt ze de caption ‘Enjoying a pasta in my new lingerie 🍝 🍸🌤️ 🎶 check out this beautiful Italian collection with JLO by @intimissimiofficial 🤍 #intimissimigirls *adv’. 

Inmiddels heeft de foto bijna 9.000 likes en tientallen positieve reactie’s. Bekijk hieronder de video van het Nederlandse model:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)