Slechte reviews voor de film Black Lotus met Rico Verhoeven

Het komt natuurlijk vaker voor dat films slechte reviews krijgt. Deze zijn niet altijd terecht en worden soms wel groter gemaakt dan dat het probleem eigenlijk is. Toch wanneer je kijkt naar de reacties van Black Lotus, zie je overal wel dezelfde ‘slechte’ punten naar voren komen. Er zijn een heleboel verschillende recensies geschreven. Een paar recensies lees je hieronder:

Superguide Veronica:

In de Superguide Veronica wordt verteld dat er eigenlijk wel actie in de film zit, maar dat het gewoon veel te laat komt. Zo vertelt Veronica: Pas tijdens de finale gaat Rico echt aan de slag, samen met medespeler Rona-Lee Shimon, in een paar knappe vechtscènes. Maar de gemiddelde bioscoopganger is waarschijnlijk al in slaap gevallen tegen die tijd. Doordat Frank Grillo de schurk in de film speelt komen er toch nog wat humoristische scenes naar voren. Al is dat wel teleurstellend voor Rico. Alleen Frank Grillo als de criminele leider Saban is een lichtpuntje. Hij brengt wat droge humor naar de tweedimensionale schurk en zijn scènes behoren tot de hoogtepunten van Black Lotus, dat helaas voor Rico, een teleurstelling is.

Reacties op nieuwe film Black Lotus (met Rico Verhoeven) zijn meedogenloos

De Stentor en het AD:

Ook deze twee bladen hebben een recensie geschreven over Black Lotus. Zij noemen de film dan ook ‘wegwerp niveau’.  Dit is misschien erg hard, maar spijtig genoeg wel de waarheid volgens hen. Ze vertellen hier overigens wel bij dat dit niet aan het acteerwerk van Rico ligt. Het heeft meer te maken met de manier hoe de film in elkaar zit. Ze vinden het dan ook een meer passende film als we weer terug zouden zijn in de jaren 80. Voor een hedendaagse film, zit ‘ie nou eenmaal onder niveau.

Reacties op nieuwe film Black Lotus (met Rico Verhoeven) zijn meedogenloos

Metro:

Er zijn niet alleen super negatieve reacties op Black Lotus. Zo geeft de Metro een gematigde ‘positieve reactie’. Van de vijf sterren geven ze ‘m namelijk 3,5 ster. Dat is nog best redelijk. “Al met al is Black Lotus geen briljant werk geworden, maar zeer okay. Een bezoek aan de bios is daarom geen tegenvaller”, vertelt Metro. Ze laten dan ook weten dat ze een  petje af voor Verhoeven doen, aangezien hij zomaar in het diepe is gesprongen.

Zoals je al hoort, zijn de reacties niet erg fantastisch. De meeste laten dan ook weten dat Rico Verhoeven in de film niet het probleem is, maar eigenlijk de productie van de film. Dit maakt het natuurlijk niet beter, maar het is voor Rico misschien wel een opluchting.