De nieuwe bioscoop film met Rico Verhoeven

In de nieuwe bioscoop film Black Lotus speelt Rico Verhoeven Matteo Donner, een special forces-officier. Hij moest samen met zijn beste vriend een missie uitvoeren, maar zijn beste vriend had deze niet overleefd. Donner heeft schuldgevoel overgehouden aan het overlijden van zijn beste vriend en trok na de missie de wereld rond.

Uiteindelijk komt hij terecht in Amsterdam. Hij dacht hier tot rust te kunnen komen, maar dat heeft hij goed mis. Ook hier vliegen de kogels hem om de oren, komt hij tussen explosies te zitten en knallen allerlei auto’s tegen elkaar aan bij de grachten. Hij komt hier in Amsterdam de vrouw en dochter van zijn vriend tegen. De vijand haalt de stunt uit om het dochtertje van zijn beste vriend te kidnappen. Donner doet er alles aan om het meisje terug te krijgen.

Wanneer is Black Lotus in de bioscoop te zien?

Je hoeft niet lang meer te wachten totdat de film in de bioscoop draait. Vanaf woensdag 12 april kan jij met een bak popcorn en een colaatje lekker relaxen in de bios en kijken naar deze vette actiefilm. Heb jij al kaartjes gekocht? Kijk voor de zekerheid hieronder ander nog even de trailer: