Feng Shui-villa in Ede staat nu te koop

Op Funda staat er momenteel een ontzettend ruime en luxe villa te koop in Ede. Deze villa staat in een bosrijke omgeving, gelegen op een royale kevel van maar liefst 8.923 m2. Deze villa is in 2001 gebouwd en heeft een ruime woonoppervlakte van maar liefst 310 m2. De Feng Shui-achtige villa beschikt over zeven kamers waarvan vier slaapkamers. Daarnaast is deze woning voorzien van drie badkamers en drie aparte toiletten en beschikt de woning over energielabel A.

Het gezellige centrum van Ede ligt op fietsafstand van deze woning. Verder ligt deze woning midden bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Ontspannen en luxe wonen gaan hier dus makkelijk samen.

De indeling van deze Feng Shui-villa

Bij binnenkomst van de entree heb je een royale hal met een garderobe, waskeuken, modern toilet en masterbedroom met doorloop naar boudoir. Maar ook heb je hier een luxe badkamer met massagebad, sauna en regendouche. Vanuit de hal is er een doorloop naar verrassende woonkamer die voorzien is een van houtkachel (Harrie Leenders Haarden) en glazen puien met een schitterend zicht op de tuin en de moderne open eetkeuken die voorzien is van de nieuwste apparatuur.

Funda villa Ede

De eerste verdieping is met de trap te bereiken. Op deze verdieping vind je drie slaapkamers, een apart toilet, een moderne badkamer en bergruimte. Ook beschikt deze villa over een guesthouse die voorzien is van een toilet, ruime kamer met slaapvide en moderne open keuken. Vanuit de keuken is de moderne badkamer te bereiken waar je een fraai zicht hebt over de tuin. Zowel de villa als de guesthouse zijn voorzien van vloerverwarming en vast internet.

Wat bedraagt de vraagprijs?

De vraagprijs op Funda voor deze prachtige villa in Ede bedraagt € 1.375.000. Een hoog bedrag, maar je krijgt er als koper een ontzettend luxe villa voor terug. Bekijk hieronder een aantal foto’s (bron: Funda):

Woning Ede villa Funda

villa Ede Funda